No mám kamarátku takto je to veľmi príjemná osoba a neskutočne mi ako človek vyhovuje - až na jednu vec, čím viac s ňou trávim čas mam pocit, že sa nechá každým pozývať všade .....kedže sa pohybuje medzi ľudmi, kt. sú veľmi dobroprajní aj sa jej to darí a ak sa na niečo skladáme alebo si ideme sadnúť keď sa platí tak nejak sa zdrží bokom alebo povie, že momentálne nemá drobné len 20€, že potom nám dá samozrejme sa tak nikdy nestalo .....až tak by ma to nesralo predsa € za pivo ma nezruinuje až došlo na situácie kedy som potrebovala ja zaplatiť len drobnosť a zrazu to bol problém ...abo na situácie kedy sme sa skladali väčšie sumy na nejaké akcie a išli sme spolu na nákup a ona sa len vyvliekla s tým, že nemože prísť tak skoro až na danu akciu a ked tam prišla samozrejme ju už každý z toho nakupeného ponúkol......a na jednej strane mi taký prístup vadí a snažila som sa jej vysvetliť že je to špinské ale akoby som hádzala hrach o stenu ....čo s takým človekom ?
@mouette v pohode
no ide o to, že jej už viac NIKDY nič neplať a ona precitne, z výšky spadne na hubu a zistí, že v živote to takto nefunguje, že aj ona musí nejaký ten centík vydať a hotovo
a nejako tipujem, že ešte nepracuje ani nebrigáduje a peniaze má iba od rodičov
@alex458 no ja už som s tým prestala aj keď mi to došlo až poi 2 rokoch, len mam pocit, že taký ludia na tu hubu fakt nepadnú proste ona kade ide tade ju ľudia volaju lebo je veľmi kamarátska a samozrejme máš pravdu s tým že nikde nerobí - vieš človeku by bolo ľúto keď vie, že moc penazí nemaju ale je vo veku kedy sa už dá brigádovať - mne už tiež zo dva roky na osobne veci ako sú koncerty, akcie, oblečenie a pod. rodičia nedávaju ...a keď som jej spomenula či nechce brigádovat odpoved bola no už by som si mala niečo nájst
@mouette neboj sa, padne, večne mladá a priateľská nebude, v 25 alebo aj skôr si jej kamaráti uvedomia, že môžu dať peniaze aj inde než na jej pivko a prestanú jej platiť, potom pôjde do práce a uvidíme, či si zvykne na to, že sa musí naučiť hospodáriť s peniazmi
@relieforsaddist vieš síce je to ľahké povedať aj urobiť ale nechcem odsúdiť človeka ktorého mám fakt rada ...každý máme nejaké chyby...ja by som skor rada našla riešenie na ne...
Akoze su ludia, ktorych dlhorocne pozyvam, lebo bud nemaju ani rit, alebo nemaju navyse proste, a nevadi mi to. Ale sme na tom nejakym sposobom dohodnuti atd, nieze pridem neskor a vyzeriem vas smiesne fakt, ved ju vysmej
a len jej daj koľko chce, vieš ty, či to práve nebude ona, ktorá ťa možná aj po 15. rokoch vytiahne z nejakej brindy...
ono sa hovorí aj:
Božie mlyny melu pomaly, ale isto.
a platí to tak v dobrom ako aj v zlom...
nie sme rovnakí, ty to preciťuješ, ale snáď z tých maličkosti čo jej dáš neskrachuješ
@marcello111 takto ti poviem som študent sš počas školy si zarobím za mesiac okolo 120-150€ ideme na festival kde som minula na nás tak 100€ (na nás myslené moju partiu nerátam lístok ale čisto veci ktoré sme kupovali spolu) mesiac som makala aj par ďalších čo si zarába podobne ako ja na to aby si to dievča doslova zadarmo užilo pár dni "so strechou nad hlavou", jednom, alkoholom a všetkým čo potrebuje....teraz hovorím o jednej akcii čo nie je zdaleka jediný prípad..je pravda, že neskrachujem ale zamrzí to človeka.....vieš keď viem, že niekto reálne potrebuje pomoc nemám problém .....a je veľmi milé ak viem, že mi to vráti aj keď v uplne nezištnej forme stačí že si niekde zabudnem vec a on sa mi pre ňu vráti ...proste viem, že ten človek si váži to čo preňho robím a aj mňa to vtedy teší ale keď ti tá osoba za pomoc sa odvďačí tým, že si potrebuješ surne zavolať a ona ti povie - ale ja si ten kredit platím sama atak neviem či mam od nej čakať niekedy nejaku pomoc.....a viem, že ona si to možno ani neuvedomuje čo robí, že to proste v rodine tak maju a ona nevie inak reagovať - viem ake je ťažké ked nas ovplyvnuju rodičia ....
poznam a normalne by som povedal pri najblizsom plateni, ze dnes platis ty za mna lebo som za teba minule platil ja. A mas len dvacku? nevadi, ved jej to v podniku rozmenia
Ja by som to vyriešila narovinu, sadnúť si a porozprávať sa, ak je normálna tak si to uvedomí, ak na teba vyskočí alebo čo, tak aspoň budeš vedieť čo je to za človeka..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
no ide o to, že jej už viac NIKDY nič neplať a ona precitne, z výšky spadne na hubu a zistí, že v živote to takto nefunguje, že aj ona musí nejaký ten centík vydať a hotovo
a nejako tipujem, že ešte nepracuje ani nebrigáduje a peniaze má iba od rodičov
ono sa hovorí aj:
Božie mlyny melu pomaly, ale isto.
a platí to tak v dobrom ako aj v zlom...
nie sme rovnakí, ty to preciťuješ, ale snáď z tých maličkosti čo jej dáš neskrachuješ
potom je to od nej výpočítavosť, chýba jej taka obyčajna prirodzená inteligencia a raz na to určite veľmi zle doplatí....