Ahojte, máte niektorá skúsenosti s pečiatkovaním ? Objednala som si jednu sadu ale zistila som, že mi to akosi nefunguje a neviem či to je celou zlou tou sadou alebo len lakom ktorý na to používam. Ten čo mám je dosť riedky, myslíte že ked si kúpim nej
jeden dotaz- ked ti prišli tie platničky (či ako to nazvať) dala si dole tu foliu (totalne neviditelnu?? ) ? mne to tiež nikdy nefungovalo ale vraj na to treba staršie huste laky
a ja som tiez mala dajaku cinansku, ale take nefunguju, skus si objednat original KONAD alebo Bundle Monster, tak sa tusim volaju tiez najznamejsie a najlepsie (ja som uz po tom fiasku peciatkovanie neskusala ) a myslim, ze to fuguje s akymkolvek lakom,ale mam dojem, ze aj specialne na peciatkove predavaju z tych istych znaciek ako tie sablony
@momoglamorous teraz som to skúšala odtláčať na obyč papier a spravilo to pekne takže v šablone chyba nebude skôr v tom laku. Ja ked si to dám na nechet tak to nie je ani vidno tak asi skúsim objednať ten konad lak alebo nepoznáš nejakú náhradu toho laku čo by som bežne kúpila v dmke napr.? Proste nech je ten lak hustý dneska som všade videla len samé riedke
@abbey4real praveze riedke poznam len laky velmi svetlych farieb, tmave a farebne riedke nebyvaju, taktiez ani snehovo biele (nie vodove) a cierne su huste, ktore su podla mna naj na peciatkovanie, aj taky obyc cierny essence by mal fungovat
@momoglamorous u nás v dmke žiadny čierny lak nemali -.- jedine jeden od miss sporty a ten je strašne riedky ked som si ho dala na palec tak to vôbec nebolo čierne bože kde to žijem
@abbey4real akoze celkovo v dmkach na SR su ochudobnene kolekcie a to nevravim o limitkach, ktore k nam ani nepridu ale tak aby nemali cierny lak je trosku moc
naozaj to nefunguje s hocijakým lakom, najideálnejšie sú tie práve na to určené, Konad odporúčam, s tým mám dobré skúsenosti, no sú aj neznačkové laky na to určené, síce som iné ako Konad neskúšala, ale počítam, že by to malo fungovať aj s nimi a za polovicu ceny teda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
sa mi zda ze som zaspala dobu.
v skutocnosti je to uz dobre stara znama vec
a ja som tiez mala dajaku cinansku, ale take nefunguju, skus si objednat original KONAD alebo Bundle Monster, tak sa tusim volaju tiez najznamejsie a najlepsie (ja som uz po tom fiasku peciatkovanie neskusala ) a myslim, ze to fuguje s akymkolvek lakom,ale mam dojem, ze aj specialne na peciatkove predavaju z tych istych znaciek ako tie sablony
ze si mi rozsirila obzory, za co som ti nekonecne vdacna.
@momoglamorous teraz som to skúšala odtláčať na obyč papier a spravilo to pekne takže v šablone chyba nebude skôr v tom laku. Ja ked si to dám na nechet tak to nie je ani vidno tak asi skúsim objednať ten konad lak alebo nepoznáš nejakú náhradu toho laku čo by som bežne kúpila v dmke napr.? Proste nech je ten lak hustý dneska som všade videla len samé riedke
a su na to speci laky KONAD odporucam to ti urcite pojde