Vydela som som jeden "zakázaný" dokument čo zohnal známy. Bolo tam všetko pekne ukázané, detaily a dôkazy o tom ako to v skutočnosti bolo. Je jasné že to zničili sami...
@klaudiqaaa "fakty", tie ktoré ti podali tak ako mali a ty i ďalšia kopa ľudí ich pojedla.
I ja som po vzhliadnutí veril v tie "fakty"
potom som sa rozprával s pár ľudmi ktorý tieto "fakty" nosia v hlave (profesionáli vo svojom obore) a zmenil som názor. Taktiež názor na tento druh filmov (alebo ako to nazvať).
A ďalej sem už nebudem prispievať, lebo tu všetci všetko vedia, všade boli a všetko videli (nemyslím tým teba)
este si zabudal dodat ze americania nikdy neboli na mesiaci, a ze este Usamu tiez neodstrelili...zeitgeist ukazuje ze netreba vzdy verit tomu co je v mediach, takze aj tento "dokument" tak treba brat... Podminuju si vlastne budovy, unesu si lietadla len preto aby mohli ist na ropu do Iraku ..no more fet pls.
@0mega1 budovy sa projektuju uz tak, aby vydrzali rozne vonkajsie vplyvy. a pri takomto type budov sa rata aj s takymito extremnymi vplyvmi ako naraz lietadla. cize ano. verim tomu, ze ta budova bola odpalena a ze nespadla len tak sama od seba kvoli lietadlu.
@0mega1 teraz neviem, ci nechapes, ze beton je betonove nosne sustavy a ocel je ocelove nosne sustavy a ze to suvisi so statikou budou, alebo o co ti ide?
@millieandrea pri vybuchoch vznikla taka vysoka teplota, ze roztavila nosniky. kazdopadne je to tvoj nazor, s ktorym sice absolutne nesuhlasim, no polozil by som zivot v boji za to, aby si ho mohla vyjadrit
po kokot ľudí vam povie že Američania si ju sami odpalili ... amirečnia to tvrdia ... mne tam žije rodina ta viem asi kokote .... ved rozdumuj v tej hlave .... a do Vietnamu načo išli? a v Syrii su z akej piči? ... všetko ide pre ropu a zlato.... tak rozmýšlaj hlavkou a nenos ju ako ozdbu na vianočný stromček
@miskoo6 citujem tvoju vetu "World trade center zničili teroristi na čele z Alkajdom" ..... fakt si myslis, ze je tato veta spravna? aj @antifunebracka by ta vysmial, kebyze si to este raz precita. (precital si si to? no nieje ti to smiesne?)
pretoze podla teba to boli teroristi na cele s bratatym ujom Alkajdom. len pre vysvetlenie. Al-kaida je teroristicka organizacia na cele s bin ladinom. cize hlavu na ozbodu tu mas ty, ked uz taketo veci nevies.
a celkovo k tym budovam sa uz nevyjadrujem. lebo nechapem ludi ako si ty, ze dookola musia riesit tieto veci. ked ta to tak zaujima, tak googli a citaj clanky na nete (ach)
@miskoo6 jeeeemine. ty si fakt dobry. tak strasne ta hneva, ze ti niekto povie pravdu, ze z toho cloveka musis robit dementa.
tak ked si fakt taky chlap, tak si priznaj chybu a nerob z inych blbcov. lebo sam dobre vies, ze si tam napisal otazku, v ktorej si daval na vyber dve moznosti, a to: bud amici alebo teroristi na cele s Alkajdom.
a precitaj si piaty koment. asi niesom jedina, kto si mysli, ze si dement. nemyslis?
@miskoo6 vyslov sa k veci. reaguj mi na to, co som napisala. teda o tych dvoch moznostiach. vies preco nereagujes na tu danu cast? lebo mame pravdu ohladom tej veci a ty zakryvas svoju chybu omackami. takze prosim ta, vysvetli nam hlupakom tu vec o alkajdovi. som zvedava. dakujem.
@millieandrea prepáč že som vyskočil a použival slová ktoré nepatria do spoločnosti normálnych ľudí neviem ti povedať ... stretol som sa z kopami ľudí a niektorý su toho názoru že to naozaj teroristi a niektorý že je to vyslovené blbosť že akoby teroristi len tak uniesli dve lietadla a ani lietadlové radari by si nevšimli že letia mimo letisko a idu priamo na WTC? ... divné nemyslíš? a ked su Amíci až taký do neba vyspevovaný prečo ked je pravda že to boli teroristi išli hnedka do Iraku na ropu? toto mi vôbec nesedí. Lebo ked si vezmeš .... všade kam prišli Američania ako že "vojna" si na tom nabalili peniaze ... divné nie? oni len kradnu a nič viacej a ešte aj vojny robia ....
@miskoo6 ty si ma fakt nepochopil. ja tu ani naznakom nehovorim, ze kto to spravil. ja hovorim o tom, ze ty si napisal, ze je to teroristicka organizacia na cele s alkajdom. nejakym ujom meno alkajdo. tak ti len pisem, ze je to ta skupina sa vola al-kaida a na cele je bin ladin nehovorim, ze kto to spravil. iba, ze si mylis pojmy a mena.
to si fakt ani koment @5 a @6 nepochopil? lebo aj ti pani narazali na tu istu vec pisem to druhykrat. ked si to teraz nepochopil, tak ja uz neviem (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
(ach)
Alkajdo a Talibano inak su riadne zakerni pani
Vždy sa dá spraviť čokoľvek pre masu tak, aby to ukazovalo tú svoju pravdu..
Zoberte si kolko ojebov pozname v dejinach.... takmer vsetky pre ziskanie zamienky.
Je toto dalsi ?
Nejaky historik to povie nasim prapravnucatam.
I ja som po vzhliadnutí veril v tie "fakty"
potom som sa rozprával s pár ľudmi ktorý tieto "fakty" nosia v hlave (profesionáli vo svojom obore) a zmenil som názor. Taktiež názor na tento druh filmov (alebo ako to nazvať).
A ďalej sem už nebudem prispievať, lebo tu všetci všetko vedia, všade boli a všetko videli (nemyslím tým teba)
pretoze podla teba to boli teroristi na cele s bratatym ujom Alkajdom. len pre vysvetlenie. Al-kaida je teroristicka organizacia na cele s bin ladinom. cize hlavu na ozbodu tu mas ty, ked uz taketo veci nevies.
a celkovo k tym budovam sa uz nevyjadrujem. lebo nechapem ludi ako si ty, ze dookola musia riesit tieto veci. ked ta to tak zaujima, tak googli a citaj clanky na nete (ach)
tak ked si fakt taky chlap, tak si priznaj chybu a nerob z inych blbcov. lebo sam dobre vies, ze si tam napisal otazku, v ktorej si daval na vyber dve moznosti, a to: bud amici alebo teroristi na cele s Alkajdom.
a precitaj si piaty koment. asi niesom jedina, kto si mysli, ze si dement. nemyslis?
to si fakt ani koment @5 a @6 nepochopil? lebo aj ti pani narazali na tu istu vec pisem to druhykrat. ked si to teraz nepochopil, tak ja uz neviem (ach)