Možno blbá otázka (asi ako väčšina tu), ale aj tak by som to potrebovala vedieť. Keď si dám zalaminovať celý papier vo formáte A4 a potom ho budem chcieť rozstrihať na kartičky, alebo proste hocijaké menšie časti, bude mi to držať pokope - zalaminované
Ak budeš mať také kúsky ako má ta baba na videjku tak ti to bude držať ale ak to tam dáš s celou A4 tak sa ti to proste rozpadne lebo ono tá fólia sa spojí len s fóliou ..
ide o to že máš viacej druhov papiera jeden typ má na sebe vrstvu niečoho čo zlepí laminát z papierom ..to býva na kartičkách zvyčajne aby si nemohla fotky menit to je predná strana karty ktorú som nefotil ale ak ty nemáš taký papier ,čo predpokladam že taký papier nebudeš mať tak to dopadne ako na fotke
@relieforsaddist
na kartičke som na to prišla aj ja keď mi vadilo že ten "obal" je väčší ako samotná karta .. ale ako je potom možné, že @jane338 to držalo.. pochybujem,že by mala nejaký špeciálny papier (oprav ma ak sa mýlim)
No volal som otcovi a vravel že držať ti to bude ale že 2 mm okraje fólie navyše vždy by bolo treba lebo to že ti to bude držať pár dní potom čo to zalaminátuješ neznamená že o týždeň sa ti to nezačne odliepať .... S Pozdravom bývalí technik Fax & Copy
@angelofdeath obycajny kancelarsky papier som mala. a mozno som mala zazracnu laminovacku, preto sa mi to nerozpadlo takze z vlastnej skusenosti, bude to drzat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@relieforsaddist
no tak bude či nebude ?
teraz neviem komu mám veriť
@jane338
skúsim sa spýtať priamo vo FaxCopy alebo tam kde budem laminovať.. hádam to bude držať aj mne
Ty si tam dala celú A4 alebo si tam tie kartičky vložila už rozstrihané a potom ich len vystrihla ako v @8 ?
ide o to že máš viacej druhov papiera jeden typ má na sebe vrstvu niečoho čo zlepí laminát z papierom ..to býva na kartičkách zvyčajne aby si nemohla fotky menit to je predná strana karty ktorú som nefotil ale ak ty nemáš taký papier ,čo predpokladam že taký papier nebudeš mať tak to dopadne ako na fotke
na kartičke som na to prišla aj ja keď mi vadilo že ten "obal" je väčší ako samotná karta .. ale ako je potom možné, že @jane338 to držalo.. pochybujem,že by mala nejaký špeciálny papier (oprav ma ak sa mýlim)
Ďakujem úplne postačí keď mi to bude držať na praktickej maturite ktorú mám o týždeň.. zalaminovať to dám deň predtým čiže by nemal byť problém