@sugy1 rofl moaj segra ju žerie a ja len idem okolo jej izby a zrazu ten prvý verš a ja som vtrhla do jej izby že bibi čo to počúvaš!!!! a ona že lanu ja som sa tak smiala chúďa ona ani nevie prečo
obycajna prifetena priemerna pozerka s 1 dobrou pesnickou, ktorej tatko plati karieru.
najprv zacinala ako lizzie grant, ked jej to nevyslo, tak zmenila meno, producentov a pchala sa do eteru dalej.
a potom rozprava, ze jej je zle zo slavy a chce uz len umriet.
a ked vydala 1. album tak tvrdila, ze uz nikdy nic nenahra, ze uz nema co povedat a ma v pici cely svet a zrazu vydala deluxe verziu debutu (vobec ne komercny tah) a nahrava dalsie CD?!
proste sere si do huby tak, ze aj ludia tu by jej mohli zavidiet
a inak ja som od nej este nikdy nic nepocul a nejako sa ani nechystam moc, zeny maju uz asi 10rokov strasny utlm v muzike okrem metalu, bud je to pop medovy strasne, alebo je to nepodarene elektro alebo nieco co nezeriem vobec.
radsej "knihu"
takze vlastne o jej hudbe si nemyslim nic, pretoze neviem
Môžete mi povedať, kto je ta Lana, odkiaľ sa zobrala?
Lebo zrazu všetci v mojom okolí ju púštaju z huby. Jedine, čo som od nej počul bola ta pesnička Summer Wine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ked ma uz omrzeli jej original pesnicky tak si pustam remixy
a jej piesen Cola aj zaujimavy text (aspon prvy vers)
a preco mas dva aktivne pouzivane nicky?
@sugy1 no lebo som vedela že tu by si ma nespoznal
a niečo nové by mohla konečne vypustiť!
Poznáš Shivu Blackwoodovú?
Otras...fakt sorry ale neznesiem ju...mám chuť vraždiť keď ju počujem
Ľúbim ju !
najprv zacinala ako lizzie grant, ked jej to nevyslo, tak zmenila meno, producentov a pchala sa do eteru dalej.
a potom rozprava, ze jej je zle zo slavy a chce uz len umriet.
a ked vydala 1. album tak tvrdila, ze uz nikdy nic nenahra, ze uz nema co povedat a ma v pici cely svet a zrazu vydala deluxe verziu debutu (vobec ne komercny tah) a nahrava dalsie CD?!
proste sere si do huby tak, ze aj ludia tu by jej mohli zavidiet
ani len textovo sa to nechytá
a inak ja som od nej este nikdy nic nepocul a nejako sa ani nechystam moc, zeny maju uz asi 10rokov strasny utlm v muzike okrem metalu, bud je to pop medovy strasne, alebo je to nepodarene elektro alebo nieco co nezeriem vobec.
radsej "knihu"
takze vlastne o jej hudbe si nemyslim nic, pretoze neviem
Lebo zrazu všetci v mojom okolí ju púštaju z huby. Jedine, čo som od nej počul bola ta pesnička Summer Wine.