Mali sme Lanciu Deltu. Zo začiatku spokojnosť no potom sa začala kaziť a na opravu sme čakali aj viac ako mesiac a niekedy ani nevedeli príjst nato, že v čom je chyba. Tak ju otec predal ale inak na talianské autá mám veľmi pozitívny názor
Talianske výrobky sú vcelku nekvalitné, dokonca nekvalitnejšie, než francúzske a to je čo povedať... Všetko, čo sme mali talianske vypovedalo službu krátko po kúpe. Talianske auto som chvalabohu nikdy nemal, ale čo mám pár známych, tak všetci s nimi mali problémy. Konkretne lanciu nemali, ale neverim, ze by talian vedel vyrobit kvalitny vyrobok... proste ta ich mentalita to nedovoluje... ak chces kvalitu, tak si kup svedske, nemecke (okrem opla) alebo japonske auto
moj nazor na lanciu deltu je asi taky je to stary vrak do ktoreho mozes akurat tak investovat samozrejme je to legenda neokukana no za zachovale kusy sa platia nehorazne sumy .. a co sa tyka talianskych aut supersporty maju svetozname to ano ale bezne auta su dost kazive a maju velmi vela much aj ked z nich vyzaruje dravost elegancia no ked som bol v taliansku skoro kazdy talian chcel mat nemecke auto cize asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov