@Matheusko ...a ako inak to moze dopadnut??...mozno to je aj myslene ako provokacna tema ale ja nemam zaujem sa uz k tou vyjadrovat..ajtak si kazdy bude mysliet to svoje
podľa mna oboje, Orlik ma uplne inu filozofiu hudby ako terajšia tvorba Landu, ktorého hudba je mi bližšia,,,ale Orlik je klasika, ktorú počuvali ešte moji rodičia
z akeho "inteligentneho" dovodu usudzujes, ze Landa je debil? Aha, uz viem, "podla seba sudim teba", hm, fakt dobry dovod, paci sa mi tvoja sebakritika...ale nez svoj obraz zacnes premietat na inych, over si fakty, daj si tu namahu a neodsudzuj dakoho za to, co robil, alebo spieval ked mal 20 rokov, hlavne, ked ma teraz 41. A pokial veris bachorkam starych mam, aky je strasny antislovak, nacek a podobne, tak si este vacsi ... ako na prvy pohlad vyzeras....ja len tolko
Vynímajúc politické postoje Orlíku dávané najavo (a Landove nedávané najavo?) tak niektoré songy Orlíka nie sú zlé ale asi skôr Landa, no hlavne tvorba v 90. rokoch sa mi vidí, páč to čo robí teraz to je imho vrchol demencie.
z toho si naozaj neviem vybrať... aj teraz je dobrý , ale tak vtedy to bolo o trochu lepšie.. konkrétne pesničky Bíla Liga,Bílý jezdec,boty ... atd to boli tie stare dobre..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Btw