Pozná niekto?...bol som na parcone a chalani čo robia larp v Nitre mali o tom prednášku a normálne že ma to zaujalo. Mal by som záujem sa doniečoho podobného zapojiť.....je tu niekto kto robi larp v blave? ( neverím že sa nik nenájde)
LARP-y sa robia po cleom Slovensku... Ak by si na nejaky chcel prist, tak cez prazdniny je ten spravny cas, lebo sa to s ALRPami na cleom SLovensku priam roztrhne vrece... TAkze chod na www.slad.sk a tam v kalendari akcii si najdi nejaku akciu, prihlas sa a chod na akciu. Na slade mas aj linky na kostymy, zbrane, navody, fora, takze ja si myslim z enie je problem Ak ta to zaujalo, tak hrrr do toho Ja ti prajem vela statsia
LARP moze byt sranda, cital som o nich par clankov v Pevnosti a sice som na zianom nebol, zda sa za je to nieco ako Draci Doupe len je to skutocne hrane a ja ako dlhorocny hrac a fanusik DrD mam pre taketo veci slabost
Dik moc faramir, sudim že asi aj ty si nejaký LARP-ista....viem že najbližšie sú tie gangy prešporku a mooooc som na to chcel ísť,ale deň pred tým otchádzam na dovolenku ....tak hádam nabudúce( inak ty niečo neorganizuješ?)
Ja som chalpec, 18rocny z KE Len som sa zle a narychlo regol, no co uz
A ano, aj ja som LARP-ista (tento rok uz treti rok) a mozem vam to len odporucit... Ja som uz organizvoal par akcii v kosiciach a niektore vysli, niektore menej, ale stale to boli flipy a dzive to bolo Mozem vam odporucit aj nejake videa, ak chcete
takze chdote napr. na www.orthank.larp.sk a tam do "Video" a tam je nas posledny vytvor
Mame viac videi na nete, ale momentalne teraz nevime kde presne su Takze neskor ich sem pridam
Ty chodíš aj na historický šerm??...no ja som sa k tomu dostalfakt lebn nedávno a nemal som ani možnosť sa s tým dostať do styku, na to že sa o podobné veci zaujímam som buď slepý že som to neuvidel nikde, alebo to svečí o malej informovanosti ( tým nechcem urážať, ale čo iné k tomu dodať...) ...
Noo, ja nechdoim na serm, ja sa tomu venujem len na LARP-och a na treningoch ktore si robime kazdu sobotu v KE... Aaa co sa tyka toho videa, taak je to trailer na film ktory tocime, je to hranie DrD-cka a zatial to vyzera fakt dzivo Ked to bude niekde na nete, tak vam hodim link, ale chceme to poslat do tleky, tak drzte pacle
A zbrane, noo, mam nejake navody z netu, nieco som si vymyslel sam, nieco rady od kamosov a tak... Z kazdeho rozku trosku
btw, v tom videu, som ja ten s tymi kratkymi vlasmi, alebo ten co sa tma na zaciaktu zjavi v plasti Ale hral som tam viacej uloh, ale tka, to spoznate podla kostymu
Juu aj ja točím filmy...nejak sa svojímy výtvormi moc chváliť nechcem, pretože skôr sa len učím narábať s kamerou, a jeden asi 15 minútový projekt mám naplánovaný natočiť do augusta, ale vypadá to zložito a hlavne dva luky si musím vyrobiť ešte...no potomhoď link som zvedavý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A ano, aj ja som LARP-ista (tento rok uz treti rok) a mozem vam to len odporucit... Ja som uz organizvoal par akcii v kosiciach a niektore vysli, niektore menej, ale stale to boli flipy a dzive to bolo Mozem vam odporucit aj nejake videa, ak chcete
takze chdote napr. na www.orthank.larp.sk a tam do "Video" a tam je nas posledny vytvor
Mame viac videi na nete, ale momentalne teraz nevime kde presne su Takze neskor ich sem pridam
A zbrane, noo, mam nejake navody z netu, nieco som si vymyslel sam, nieco rady od kamosov a tak... Z kazdeho rozku trosku
Ale na nete nie su, taze ak ich ches vidiet, tak mi napis na icq a ti ich mozem poslat
Moje icq: 207-103-127
a ku kostym sa musim vyjadrit, su hezke zvlast ten "ninja" ma taky skvely simple look