boli ste niekedy niekto na laserovej epilacii obocia? pomohlo vam to?...akurat som sa dnes na to bol spytat a ta doktorka mi povedala ze pri muzoch ochlpenie bude stale rast koli testosferonu co ma dost zarazilo a neviem ci to ma vobec zmysel tam ist..
Používa sa to ale len na miesto medzi obočím. Obočie samotné sa laserom neepiluje. A hej, to medziobočie sa robieva aj chlapom a je to účinné.
"zase vytrhavat si to moc nechcem lebo mi to bude zarastat este viac..." to je blbosť, práveže ak si to budeš trhať, časom (dlhým časom) ti tam bude toho rásť podstatne menej
@5 no, moja mama je kozmetička čo laserové epilácie robieva. Tak som sa proste spýtala . A ja osobne som ich už tiež pár absolvovala akurát nie na obočie. Ale ideálne máš počkať, kým prejdeš pubertálnym obdobím, potom je to efektívnejšie resp. v 16 sa to moc nezvykne kvôli hormónom robievať (hoc ja mám 15, ale ja som taký pokusný králik a nič ma to nestojí). Ale ideálne máš, ak sa proste spýtaš kozmetičky alebo dermatologičky, môže to byť individuálne. A počítaj s tým, že to nie je lacná záležitosť a pekelne to bolí
Trvalu epilaciu obocia vzhladom na lokalitu odporucam iba u odbornika. Rozhodne nie u kozmeticky s kozmetickym pristrojom. U nas sa prilis vela epilacii vykonava draho a pritom s nekvalitnymi pristrojmi. Najkvalitnejsie su asi izraelske a tie treba vyhladavat. Nie riadit sa reklamou - tu potrebuju hlavne ti co nestavaju na trvalej klientele.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
či už zas vynašli dačo nové?
"zase vytrhavat si to moc nechcem lebo mi to bude zarastat este viac..." to je blbosť, práveže ak si to budeš trhať, časom (dlhým časom) ti tam bude toho rásť podstatne menej