znova som spat z svojich ups and downs spat a MAM na vas otazku.co si myslite je dolezite iba mat frajera ,ci frajerku a sex alebo dolezite je mat naj kamossku .lebo ja som terazky v spravach pocula ako strasi hiv a aids ,lebo niekto
? noooo...ved so svojím chalanem si možeš pokecat a nemusí byt vzťah len o sexe ...a podla mňa treba aj aj...lebo sú veci, o kerých sa povyprávaš skúr s chalanem a sú veci, o kerých sa lepší povyprávaš s kamarátkú...(booože, napísala sem to jak 10-ročná)
Ale zase robiť paniku lebo si médiá spomenuli na hiv (asi im došli epidémie tak siahajú po starých osvedčených - nejakú paniku predsa šíriť treba ) je tiež pekná blbosť. Na Slovensku žije vyše 6 mil. ľudí a hiv má tak max 500, vrátane všetkých nemonitorovaných prípadov. Nehovoriac o tom že riziko prenosu pri nechránenom styku nie je nejako enormne veľké a napr pri orálnom sexe je tak malé že lekári ani neodporúčajú ísť na testy pokiaľ máš pocit že si mala styk s nakazenou osobou a bol iba orálny. To už je väčšia pravdepodobnosť že na Teba zajtra padne klavír Ak si človek len trochu dáva pozor a chráni sa tak sa ozaj nemá čoho báť.
Myslím že dôležité je aby sa človek necítil osamelý. Či to dosiahne naj kamoškou alebo frajerom, ktorý je súčasne naj priateľ (ale myslím že ak máš niekoho "iba na sex" tak asi tvoju potrebu blízkosti nenaplní) je už ozaj iba na tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
prepac nejak ma to rozosmialo...ta tvoja formulacia otazky
ale tak jasne ze sex neni na prvom mieste
Myslím že dôležité je aby sa človek necítil osamelý. Či to dosiahne naj kamoškou alebo frajerom, ktorý je súčasne naj priateľ (ale myslím že ak máš niekoho "iba na sex" tak asi tvoju potrebu blízkosti nenaplní) je už ozaj iba na tebe