Chcela by som vediet ci moze existovat priatelstvo medzi muzom a zenou a naopak, bez toho aby islo o nieco viac (teda o lasku).Podla mna moze..kazdy potrebuje niekoho s kym sa moze porozpravat o veciach ktorym jeho laska nerozumie a nechape ich alebo ma n
moze...a podla mna je priatelstvo medzi dvoma pohlaviami cennejsie ako laska...lebo nie je take caste...ale na druhej strane pripustam, ze vzdy bude medzi muzom a zenou nejake napatie
no moze ale kedze mi chlapy sme vyjebana povaha tak to u niektorych typoch nehrozi ze by mali nejaku velmi velmi dobru kamaratku len na prijemny rozhovor a nic viac
da sa to, ano ale treba na to aby sa stretli vhodny ludia...lebo casto to bude chciet prerast do viac ako priatelstva...musia si byt obaja nesympaticki potom sa to da
ale nie,mozu si byt aj sympaticki ja neviem posudit, cim to je...ze co je na to potrebne, aby to ostalo len v medziach priatelstva...ale da sa to urcite
@mauinka dik za suhlas...ale proste je to tak...a najlepsie ked ma baba chalana a naivne si mysli ze to dotycny pochopil a bude sa snazit byt aspon kamosom...no ono to fakt nejde...fakt sa asi riadia heslom kazdy jebak sa da vytlacit...a mne je potom z tych dotycnych uplne fajne zle a este aj z mojej naivity ze som si myslela ze to pochopia proste sranda
@mauinka presne tak...ale fakt...aj kamosky vzdy ked toto je aky kamos a tak...ale vzdy ju bud casom pobozkal a povedal jej to, alebo sa kvoli tomu pohadali alebo tak...a najlepsie je na tom ze aj ked vie ze mas chalana ja uz neverim asi ziadnemu chalanovi.... iba ak ma babu alebo sa mu paci ina
nj jasne že može, prečo by nemohlo?? keď odmalička vyrastáte medzi chalanmi tak to potom aj tak dopadne, že si oveľa viac rozumiem s chalanmi ako s babami, no mám aj veľa kamošiek, ale prevažujú kamoši...
Samozrejme, mám kamarátov, o ktorých si mnohí myslia, že sú mojimi frajermi Máme skvelý vzťah, sme spolu každý deň a nevymenila by som ich za nič na svete...ale zas:
nikdy by som (v prípade záujmu) neriskovala chodenie s nimi.
Ale jasne ze existuje...len obaja musia dodržať pravidlo "za žiadnyhc okolnosí sa nezaľúbiť" ...ale dá sa to, tiež mám dosť kamarátov, a nieoč viac ani omylom nehrozí, horšie je však ked sa kamarátite s niekym koho zároveň aj ľúbite, ale musíťe držať jazyk za zubami a proste to pretrpieť sa cenu toho že vám s tým človekom bude fajn ale vo vnútri vam pojde urvat srdce...to je vtedy fakt blbé...ale dá sa to...
hej da sa to...ja mam vela kamosov s ktorymi si uz roky dobre rozumiem a nikdy by nas nenapadlo mat cosi viac...proste su mi cosi ako surodenci alebo ako by som to nazvala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale nie,mozu si byt aj sympaticki ja neviem posudit, cim to je...ze co je na to potrebne, aby to ostalo len v medziach priatelstva...ale da sa to urcite
neviem, podľa mňa je tam vždy z jednej strany niečo viac
"...zostaňme aspoň kamaráti.." LOL
a nech si aj tvrdia tuto kočky že... mám toľko kamošov, aj najlepších kamošov... podľa mňa sa dá takto naozaj KAMARÁTIŤ len s gaymi
nikdy by som (v prípade záujmu) neriskovala chodenie s nimi.