pacilo sa mi, ako frankl opisoval lasku, ako nieco konecne a najvyssie, k comu sa clovek dokaze povzniest v tej najtazsej chvili a v tom najsmutnejsom rozpolozeni. a to ako mu duchovna podstata jeho milovaneho dokaze pomoct preckat i to najtazsie obdobie.
a ja s nim a s ideou lasky ako hnacej sily suhlasim.
láska, takisto ako každý iný pojem, je pojem relatívny.. nedá sa povedať čo to je a čo to nie je.. z objektívneho pohľadu budeš mať v každom prípade pravdu aj nie.. @Hawaitypek
"Láska je fyziologicko, neutrologicko, psychologický proces bazírujúci na eroticko exotickom materializme dotovaný optickým klamom ideality, ktorým infikuje, infiltruje a banálne deštruuje všetky vzniklé aspekty procesov skôr, než by sa stali realitou..."
asi,
aj jedno aj druhe. nejde o to z akeho uhla sa na to pozeras, vzdy su tam zastupene obe stranky
a @rocafella nie fuuuj ! to video som videla kedysi omylom a odvtedy uz vobec nemozem shreka pozerat. tak dlho som sa to snazila vytesnit z hlavy a ty mi to teraz zase pripomenies..
@janehonda Shrek is life, Shrek is Love !!! Na jednej strane je to chorè video ale na druhej strane poukazuje na absurditu náboženstva...Len toľko k videu
Láska je pocit nie je to stav duše kedy sa otvárajú aj iné komunikačné kanáli (zívanie ,kých a nie,halucinovanie)Láska je chuť vykričať celému svetu že som najšťastnejší s najúžasnejšou osobou.Láska je radosť neobmedzená.Láska je strach v najhorších podobách.Láska je kód ,Láska je šifra,Láska a jej cesty vedú,ťahajú,tlačia neprestajne výria aj tú najusporiadanejsiu myseľ.Láska taká klišé v plyše a predsa je vždy najvyššie.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ale načo sa obmedzovať len na "jedno"lásku... všeobecná, naplnená so vším všudyje najväčší power source ever .)
Láska, láska, čarovný obrus prestri...
pacilo sa mi, ako frankl opisoval lasku, ako nieco konecne a najvyssie, k comu sa clovek dokaze povzniest v tej najtazsej chvili a v tom najsmutnejsom rozpolozeni. a to ako mu duchovna podstata jeho milovaneho dokaze pomoct preckat i to najtazsie obdobie.
a ja s nim a s ideou lasky ako hnacej sily suhlasim.
a kluci s klukama
a holky s holkama
Jaaaj jak som ja každodenne zalaskovanaa
@Hawaitypek
asi,
moc dobre vis jake ma ostre mece
laska ta sama do naha oblece
laska ta dojebe, posle do pice!
a @rocafella nie fuuuj ! to video som videla kedysi omylom a odvtedy uz vobec nemozem shreka pozerat. tak dlho som sa to snazila vytesnit z hlavy a ty mi to teraz zase pripomenies..
Inak Láska je krásna vec
ser na city , lepšie sú pocity