mno ako by som zacala...asi taq mam chalana dva a pol mesiaca...zo zaciatku som ho lubila?hm..to ani sama neviem,ale teraz sa to zmenilo...podviedla som ho aj ked islo len o bozk...nic viac,on mi to odpustil,ale na nasej imatrikulacke som spoznala ineho c
no tak moja kamoška mala podobny problem začala chodit so spolužiakom ktoreho lubila no prišli ima3coolačky a tam sa vylizala s jeho kamošom on jej to odpustil....potom po čase ho o5 ked sa večer v rokači vylizala s troma spolužiakmi a tak sa rozišli ona ho ma velmi rada ale je koniec aj on ju ma hrozne rad a teraz sa dali o5 dokopy a su velmi štastny len sa boja aby sa navzajom nepodviedli len si uvedom ako ho maš rada jedneho abo druheho a neurob chybičku lebo sa ti to potom môže vratit ale ked ti on odpustil tak ta asi isto lubi....už je len na tebe či aj ty jeho...držim palčeky....
..ale ved pises,ze ty ho nelubis..tak to neplati doslovne na teba..len ci ten,co sa ti paci ,opusti za teba tu,co miluje..no neviem..bacha,aby si nezostala nakoniec sama ((
My ti asi neporadime to jedine moze tvoje srdieck To co si napisala je pravda,ale zasa uvedom si ze ak ta ten tvoj terajsi chlapec uz nepritahuje alebo ho nelubis,naco zbytocne trapit jeho aj seba a zostavat s nim len aby si mu neublizila..Ja neviem musis moc porozmyslat drz sa
ten prvy je...nieco co sa tu nema pisat...proste si nasiel druhu...a,ze vraj ma lubil ani sa nesnazil ma ziskat s5...nic,ako mam ho niekde...lebo s tym druhynm chalanom som strasne stastna a dufam,ze to taqto bude este dlho dlho...LAKINO...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
-tak to riskni s tym druhym chalanom
-ked toho svojho uz pomaly prestavas lubim teraz co -bude o par mesiacov?
-naco to tahat dalej?
fakt radsej ostanem sama,ale dik za rady