keby mam vztah na dialku, tak urcite nesedim doma kvoli tomu, ze niekto je neviemkolko stoviek ci tisic km odo mna. chcela by som, nech sa bavi aj druha strana ak ja. samozrejme dovera tam musi byt, nie? ale ta musi byt v kazdom vztahu.. cize podla mna uplne zbytocne veci sa pytas.
na diskotéky nechodím, ale keby ma niekto pozval na párty a nebol by to chlap, prípadne ak bol by chlap ale bola by okolo nás väčšia partia, tak v pohode...
momentálne mám taký vzťah ale na diskotéky som nezvykla chodiť ani predtým..ale napríklad na koncerty chodím stále rovnako, nemám dôvod nechodiť, nemôžem len sedieť doma a čakať kým sa vráti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
čo má s tým vzdialenosť?
jop, jasné...žiarlivosť, moja milá pliaga ale pokiaľ nie je chorobná, tak si myslím, že je to zdravým prejavom lásky a chtíču byť s dotyčnou osobou...
ale čo sa týka otázky, tak @1 vystihla aj môj postoj
nechodil by som ak by som na to nemal náladu
ak hej, tak prečo nie
(ach)
ale na take diskoteky a pod. picoviny, kde je milion cudzich ludi nechodim
ked si schopny pripustit "vselico sa moze stat", tak je jedno ci je to na party ci inde ... a este mi z toho vyplyva, ze si imbecil,
jasné, že hej, keď sa vieš ovládať a nevešiaš sa po mužských, tak sa aj opiť môžeš
horšie je, keď sa nevieš...