Boli sme od seba asi len km...bol to jedinyy xalan ktoreho som mala uprimne rada....aj tak to islo dole vodou ..vztahy na dialku su na dve veci.....1na nic 2chvalit sa ze mas fajn xalana ktory ta mozno este aj podjebava
Hmm, chalan bol od teba asi len km? si tam zabudla dopisat nejake vacsie cislo alebo to bol fakt len 1 km? Lebo ked to bol len 1 km, tak to vztah na dialku nie je. A by som povedal, ze za vztah na dialku sa nepovazuje ani ked byvate na roznych koncoch toho isteho mesta.
Ja mam teraz vztah na dialku a klape to zatial a mne to celkom vyhovuje, lebo chalani od nas su cvoci, a musela by som sa im vela venovat, a to ja neviem kazdy den byt stale s nim... Ale to neznamena ze nelubim
aha ja mala tiez vztah na dialku a vydrzalo tri roky, dalsi pol roka a teraz tri roky ale to nie je na dialku tento posledny. aj ked uz aj s nim je pomaly koniec
ja som tiež zažila aj zažívam vzťah na dialku. V niekotrých veciach je to celkom zlaté pekné sms o polnoci miléé slovíčka atd. najprv som si myslela, aké je to super! ale po nejakom čase mi ten človek začal chýbať a prazdne slová bez skutku ma deprimuju. napíše ti: "chcem byť aby som ťa mohol vybozkávať.." ano znie to krásne, ale ked si spomeniete, že sa to nestane, tak zase ste tam kde ste boli. A hlbšie. Zaprisahala som sa, že sa i to už nesmie viac stať. Ale srdcu neporučíš a ked sa srdce zamiluje, nepomožete si viac. Skrátka bud to vydržať až sa s tým človekom sretnete, alebo tomu nechať volný priebeh. Alebo tretia možnosť, prerušiť s tý človekom kontakt. Ako sa hovorí...zíde z očí zíde z mysli...
Pred 4 rokmi som spoznal jedno dievča. Býva asi 150 km odo mňa. Po roku pisania sme sa stretli, volali sme si, písavali listy, smsky. TEraz to sice trocha pokulhava ale mohol by som ju označiť za jednu z mojich najlepších kamaratiek. Uvedomil som si jedu vec. Radšej mať pevne kamaratstvo ako slabu lasku. Laska môže skončiť rýchlo, a ma ovela menšiu pravdepodobnosť že vydrží do konca života ako priatelstvo. Ona bola pre mňa dôležitá ako kamarátka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Je to individualne ci vydrzi alebo nie...