Ja som taky vztah mal a aj akoby mam no s tou osobou sme nechutne dobry kamarati velmi dobry, brutalny no proste sa to neda popisat tuto stredu sme sa prvakrat videli a bolo to uzasne ako boli sme spolu ale iba ako kamarati jasne ze sme to spomenuli ze co bolo ale uplne sme spolu vychadzali ako kamarati a je to uzasne ako neviem ci je takyto vztah zdravy to je nazor vela ludi a kazdy povie nieco ine ale viem ze internet zblizuje a to doslova obaja teraz dufame ze sa budeme castejsie vidavat tak aj tak to vyzera prepacte za hrubice isto tu nejake su a tot je moj pribeh ktory stale pokracuje a dufam ze bude az do konca.
je to na p... Mala som taky. Clovek si najprv mysli ze ich ako par uz nic nedokze zlomit. ale opak je pravdou. lebo si jednoducho zvyknes bez toho druheho. a jedneho dna sa prebudis a zistis ze ho vlastne uz ani nepotrebujes. ked si ho nemala doteraz tak nemusis uz ani teraz
Ja si to viem uplne predstaviť a myslím si že ked sa velmi chce tak sa šecko dá,a práveťže tým že budeme trošku od seba to može ten vstah upevnovať a budeme si vzácni,podla mna je to všetko o vôle.....
podla mna vztah na dialku je omoc horsi ako na blizko......ale us ked ho mas, a chces ho rozvijat, taq sa treba snazit co najviac stretavat, co najviac spolocnyx akcii, spolocnyx cinnosti....inak to nema zmysel, by ten vztah ryxlo upadol....
Možno sa budem už stí krát opakovať ale ked nekoho máte stráášne rádi tak prenho urobíte čokolvek a ani kilometre nebudú prekaždu,dá sa to len treba chcieť
Monymony...no hej, platonicka je z plagatu, ael mat vztaj na kilometre, vidite toho druheho,nooo...hmmm...tak raz za mesiac a tak a mozno ani to nie alebo ako uz...tak to je otrasne a my to tak pripada, ako paltonicka laska...ze je to len iluzia a nie normalny vztah.
Nie je co riesit, ked je to 15 minut cesty, tak to ani nie je laska na dialku. Na dialku by bola, keby si ty bola z Kosic a on z Blavy, alebo jednoducho, keby ste byvali daleko od seba a nemohli sa spolu stretavat casto.
Monymony: a co riesis sak 15min busom, to aj peso poamly mozes chodit
Vztah na dialku je dost blby, par ich bolo (som nepoucitelny). Bohuzial, ak sa fakt poriadne zamilujes do tej osoby, tak trpis vzdy ked nie ste spolu.. Ale na druhej strane ked po takom "tyzdni utrpenia" vystupis z busu.... Takze udrzat sa da, ale chce to mat vela financii, vole atd
vztah na dialku ? co ja vieeem ja by som takly nechcela ak nema byt moja ,¨milovana osoba pri mne tak nech ide do zadku? vzat na dialku je rizikovo co ty mozes vediet ci tvoja laska netrtka s inymi a naopak ..ako mam 14 nemam lasku ale ja s laskou na dialku nesuhlasim !
takze: po prve: vztah na dialku skor ci neskor sa na to vyjebe jeden alebo druhy alebo obaja lebo to nema zmysel... po druhe: monymony 15 min cesty NIE JE vztah na dialku tebe musi jebat... a po tretie aka je suvislost medzi vztahom na dialku a drogami?!!!!!!!!!
mam za sebou 2rocny vztah na dialku.on je francuz. neviem kolko mate rokov a co robite, ale pokial som chodila do skoly fsetko bolo fajn az na male nezhode, ktore su vsade. Teraz som skolu skoncila...a co dalej?Vyplyva z toho, ze na 90percent vytah na dialku znamena skor ci neskor velke sklamanie
VZTAH NA DIALKU len to nici oboch a cim dlhsie to takk je tym viac ta to nici az pride den a ty nebudes vediet co dalej,,,(vlastna skusenost) nikomu to neprajem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Fet na dialku
A co sa tyka vztahu tak je to blbost na dialku vlastna skusenost Už vidím,jak teraz do mňa budú pičovať,že nesúhlasia...
Vztah na dialku je dost blby, par ich bolo (som nepoucitelny). Bohuzial, ak sa fakt poriadne zamilujes do tej osoby, tak trpis vzdy ked nie ste spolu.. Ale na druhej strane ked po takom "tyzdni utrpenia" vystupis z busu.... Takze udrzat sa da, ale chce to mat vela financii, vole atd