ja by som lasku na dialku nepreferoval. Co je to za vstah? Ak mas priatela s ktorym chodis a musi ist na cas prec zo slovenksa tak to je ine. Ale zasa dialka ako dialka. Pre niekoho je dialka aj 3 km. Sice s tym nemam skusenosti ale asi by som to nebral
da sa to vydrzat. ale len v takom pripade ked vies ze ten dotycny koho lubis raz pride k tebe. ci je to par mesiacov alebo dokonca rokov. Lenze horsie je, ked niekde ides, zalubite sa a musis odist. ste v kotakte cez net, sms, mozno sa raz, dvarazy za rok stretnete a to je vsetko. lebo vies ze z toho nikdy nic viac nemoze byt. Takato laska ta velmi rychlo omrzi...
nemam ale mne by robilo asi problem byt s niekym kto je z vedlajsieho mesta a nieto este aby bol viac nez 100 km ale zas spoluziak ma dievca z BA on je z DT aa v pohode funguju vyse pol roka (ani ju nepodvadza a proste jeho najdlhsi vztah...taaakze vsetko jde ked sa chce ..)
ja takto fungujem uz pol roka. medzi nami je dialka 170km a odnedlho bude o mile vacsia, pretoze odchadza na 2 mesiace do indie kvoli praci. aj ja som sa spociatku bala, ze ako budeme fungovat, no je to v pohode a urcite by mi lepsie nebolo s nikym inym na svete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
crueltrue: nie som som celkom v pohode
» www.birdz.sk/forum/forum.php...
» www.birdz.sk/forum/forum.php...