romantické filmy nepozerávam... Na nete.. ale uvedomil som si že je to pravda... a... ten citát sa mi zapáčil... Ale sakra, ono je to pravda ako hovädo!
@3 nie, veď práve.... nič nieje nasilu... ale ako si dospel k tomuto záveru, že nasilu? Ide o to, že každý má svoje zlé stránky, a u niekoho prevyšujú tie dobré..... a to poriadne... a napriek tomu dokáže prísť osoba čo ťa bude mať napriek tomu rada.... to je pointa...
No podľa mňa je to v tom zmysle, v akom to chce vyznieť, somarina ...
Aj keď je to v podstate pravda, predsa nieto väčšieho šťastia pre takého sadistického hlúpeho nácka ako keď sa do neho, napriek tomu, aký je, zamiluje normálna baba
nemyslím. skor je to o tom naučiť sa tolerovat.láska pri ktorej sa zalúbiš do kopy hnoja nevydrží. musí sa ti niečo na nom páčit. a musíš mat rad jeho vlastnosti . ten citát je prehnaný
@kosay nieje to vždy pravda. mňa moja molá ľúbi preto aký som a aj napriek tomu aký som. som taký že máme toho veľa spoločného a preto ma ľúbi . ale ľúbi ma aj napriek tomu že som napr. tvrdohlavý. teda je to veľmi relatívne
ježíííš mááária.... nik nepochpil podstatu! no nič, ďalej to tu nesledujem, píšte čo chcete... V podstate aj tak máme pravdu všetci, a aj tí, čo tvrdia že šťastie je pre individuálnych ľudí individuálne... Ale je to skrátka tak...
@depropex nieje to pravda! Keďže máte spolu veľa spoločného, nieje až tak úžasné, že ťa miluje, to sa dá chápať že ťa má rada preto, aký si... A nie napriak omu aký si! Ale veď je to jedno, 10 ľudí, 100 názorov...
ja napr. milujem človeka, ktorý nevie čo robí, má v sebe množstvo dobrého ale aj zlého, robí veľa a často chyby, napriek tomu ho milujem, a kráčam s ním aj keď nie je dokonalý, milujem ho a chcem mu pomáhať stále byť lepším a lepším.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Aj keď je to v podstate pravda, predsa nieto väčšieho šťastia pre takého sadistického hlúpeho nácka ako keď sa do neho, napriek tomu, aký je, zamiluje normálna baba
@majo @4 hej znamená
@barry88 na to nemusíš mat 95 a ani nemusíš byt Einstein
Povedzme, že sme v rámci toho predpokladali nejaké klišovité vetičky typu "láska je slepá", "láska je nevypočitateľná" a podobne
No každopádne som mohol vymyslieť aj lepší príklad, alebo aspoň lepšiu formuláciu, ale som ešte rozospatý, prípadne som " ", tak ma nezabite
A to že je to známy fakt a otrepaný si nevšímajte, na pravdivosti mu to nič neuberá...
a co je to stastie? no to taka otazka ,pre kazdeho je to nieco ine,ked sa citis stastny tak si stastny a nezaoberas sa cim to je ,naco
@depropex nieje to pravda! Keďže máte spolu veľa spoločného, nieje až tak úžasné, že ťa miluje, to sa dá chápať že ťa má rada preto, aký si... A nie napriak omu aký si! Ale veď je to jedno, 10 ľudí, 100 názorov...