Najprv som sa zamilovala, a potom som tak raz rozmýšľala, že ak by som si mala vyberať podľa vzhľadu, tak si ho nevyberiem. ale ľúbim ho, páči sa mi a sme šťastní
prvych dvoch pre ot aki su lebo som ich poznala cez net a to som malo tusila jako vypadaju, ale tak, aj tam vzhlad hral urcitu rolu. no a treti pripad akoze no, neviem. nemozem pvoedat ze by sa mi fyzicky nepacil lebo to bola taka super chemia ale tak ziskal si ma tym stvorhodinovym rozhovorom co sme viedli par sekund po zoznameni
naposledy išlo skôr o to že ma vedela prijať (aspoň z časti) takého aký som ( čo zvládne málo ľudí ) a nechovala sa ku mne napriek tomu odmerane. No a potom kombinácia toho že mám slabosť na modrooké (hroznemoc ) a jej osobnostného šarmu a vystupovania.
Neviem ako to zosumarizovať ale asi skôr kvôli tomu aká bola povahovo
sa mi zaľubil ako pekny mily chlapec z fotiek z "vyletu" s mojou sestrou a kamošmi
o čosi neskor ako pekny mily chlapec naživo na opekačke
potom ako chlapec s ktorym si vždy rozumiem kedykolvek bez ohladu na to ako na tom obaja sme a ako dlho sme neboli v priamom kontakte
a trvalo hrozne dlhu dobu kym som si to fakt pripustila a uvedomila, že on bude ten ON
každého môjho chalana som ľúbila pre to aký je! (aj keď často nevyhovujúci )
ono sa mi vlastne výzorovo páčili len na základe toho, že som ich ľúbila....a čím viac som ich ľúbila a oni boli ku mne fajn, tým viac opeknievali v mojich očách :happy: akurát, keď prestali byť fajn už pre mňa nezoškaredeli, čo už nie je až tak super, bo sa ťažko odmotáva potom
ja som nad tym dako moc nikdy asi nerozmyslala... ako nehovorim, ze nemam nejake naroky zakladne a ze neviem ocenit, ked je chlap pekny... ale vacsiu rolu v tomto zohravaju city alebo charizma...
ono to, ze ma niekto nepritahuje na prvy pohlad a zaradim si ho ako kamarata neznamena, ze sa to po spoznani nemoze zmenit, preto je pre mna @1 blbost... stalo sa mi to a nie raz. aj s poslednym to tak bolo, boze ako som sa bala, ze ma bude balit a ze ma pobozka a neskor mi ostali len predstavy o tom, ako ma bozkava
pre to aký bol, vzhľadovo sa mi začal páčiť až tesne po tom, ako som sa zamilovala
@2 je blbosť! teda aspoň pre mňa...tí, do ktorých som bola doteraz zamilovaná sa mi na začiatku výzorovo vôbec nepáčili, a keby naozaj platilo @2 , tak by som o nich ani nikdy nezakopla
No...preto aka bola. A aj do buducna sa len na taku namotam. Vzhladom to isto nebude, ked ma nejaka pritahuje, tak si poviem, ze by som ju oprel, ale to neni zamilovanie, prave ta kombinacia sex epilu a zaroven slusnej skromnej damy s dobrym srdcom vyvola vo mne pocit dokonalej zeny o ktoru sa oplati bojovat ale musi sa mi aj pacit ofc. Ale uz bolo viac pripadov, kedy sa mi zena zapacila kvoli svojej inteligencii, charizme a humoru, aj ked nebola prave moj typ a ideal zenskej krasy, ako celok to jednoducho slapalo
@16 jop ale ved to sa nevylucuje. Dana osoba sa ti zapacila casom cize normalka. Tiez sa mi stalo, ze sa mo nejake dievca zacalo pacit az casom (cize nebola skareda ale musel som si na jej krasu zvyknut ) no kednoducho ta ta osoba potom pritahovala tak ci tak.
@semhamforas to ano, ale ludia v nasich ociach opeknievaju kvoli tomu, ze ich mame radi. neda sa teda povedat, ze islo aj o vzhlad, ten prisiel az potom.
ked mi bol predstaveny som si povedala ze super vyzera a je super obleceny ^_^ potom sme isli von a zistila som ze je top, tieto dve zlozky sa spojili a teraz ho ňufkam
@kitty7 nikdy nejde len o vzhlad. Keby som poznal dievca rovno miss sveta a povahovo by to bola s prepacenim krava, tak by som s nou nedokazal byt aj tak. Ale jednoducho mam taku teoriu, ze pritazivim sa ti moze zacat zdat len clovek do urciteho krasy/skaredosti a ked je za tym uz sa ti nezacne pacit nech by bolo co chce. Boli dievcata co sa mi zacali pacit casom ale takiez je par dievcat co su povahovo uplne super no aj napriek tomu si neviem predstavit, ze by som s nimi daco mal.
Ako priklad uvediem obezne dievca. Sice by povahovo mohlo byt super, no pacit by sa mi jednoducho nezacala nikdy.
Ani neviem, preco ma tak zacala pritahovat. Boli sme uplne odlisni ludia, bez spolocnych zaujmov, ja som ju mal na haku a ona ma povazovala za namysleneho kretena. Vobec netusim kde a co sa zlomilo, a preco, a co prve sa mi na nej zapacilo.
Myslim, ze tam bola hlavna chemia, ked som bol v jej blizkosti, cely moj clovek takmer explodoval a citil som sa ako v tranze.
@semhamforas ved to je to, co som pisala, ze nejake naroky su, ale neda sa povedat, ze ked sa ti niekto nepaci, ze sa ti casom nezapaci (az na fakt niektore skupiny ludi). slovickarime
My sme mali fazy kedy sme sa nemali moc radi, potom sme bolu kamarati a potom najlepší kamosi dokonca. A potom sme sa dali dokopy.
Ja ani neviem. Vzdy bol pritazlivy a pekny a pritazlivy a ked sme boli v kamaratskom rezime, tak lietali iskry velke. Ale kedze sa pozname dlho, tak vzhlad hras mensiu ulohu, podla mna som sa do nho casom zalubila pre to, aky je. Samozrejme, ta chemia u nas funguje na sto percent a bez nej by to neslo. Ide to jedno s druhym v ruke
Keď som ho spoznala, tak mi mierne liezol na nervy, bol to taký ten typ čo sa zdržiaval v dievčenských skupinkách a odkedy prišiel na oslavu mojich narodenín pred 4 a pol rokom nejak sme sa začali bavit, začali sme chodit von, a tadááá, odvtedy sme spolu a nikdy by som ho nemenila ( aj ked, aj teraz mi vie dbre liezt na nervy ) ale inak vobec nebol moj typ ( ani ja jeho ) takže na vzhlad som najprv vobec nepozerala
Vždy ide aj o vzhľad, na základe toho vieme usúdiť či je nám dotyčný človek dostatočne sympatický aby sme ho mohli bližšie spoznať a ak je tak potom na základe toho ju/ho chceme spoznať a tam už to ide dalej podľa toho či nám sadnú povahovo a pod.. a stále sa to ďalej vyvíja
pre nas muzov je vzhlad zeny neskutocne dolezity, ale nie je to to jedine. Ak si pekna, ale fajcis, pijes a nadavas, moc sa mi nebude chcet posuvat to dalej... Ale kazdy sme iny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Neviem ako to zosumarizovať ale asi skôr kvôli tomu aká bola povahovo
o čosi neskor ako pekny mily chlapec naživo na opekačke
potom ako chlapec s ktorym si vždy rozumiem kedykolvek bez ohladu na to ako na tom obaja sme a ako dlho sme neboli v priamom kontakte
a trvalo hrozne dlhu dobu kym som si to fakt pripustila a uvedomila, že on bude ten ON
Samozrejme u muzov je vzhlad na prvom mieste
ono sa mi vlastne výzorovo páčili len na základe toho, že som ich ľúbila....a čím viac som ich ľúbila a oni boli ku mne fajn, tým viac opeknievali v mojich očách :happy: akurát, keď prestali byť fajn už pre mňa nezoškaredeli, čo už nie je až tak super, bo sa ťažko odmotáva potom
ono to, ze ma niekto nepritahuje na prvy pohlad a zaradim si ho ako kamarata neznamena, ze sa to po spoznani nemoze zmenit, preto je pre mna @1 blbost... stalo sa mi to a nie raz. aj s poslednym to tak bolo, boze ako som sa bala, ze ma bude balit a ze ma pobozka a neskor mi ostali len predstavy o tom, ako ma bozkava
To platí univerzálne...
@2 je blbosť! teda aspoň pre mňa...tí, do ktorých som bola doteraz zamilovaná sa mi na začiatku výzorovo vôbec nepáčili, a keby naozaj platilo @2 , tak by som o nich ani nikdy nezakopla
Ako priklad uvediem obezne dievca. Sice by povahovo mohlo byt super, no pacit by sa mi jednoducho nezacala nikdy.
Myslim, ze tam bola hlavna chemia, ked som bol v jej blizkosti, cely moj clovek takmer explodoval a citil som sa ako v tranze.
Ja ani neviem. Vzdy bol pritazlivy a pekny a pritazlivy a ked sme boli v kamaratskom rezime, tak lietali iskry velke. Ale kedze sa pozname dlho, tak vzhlad hras mensiu ulohu, podla mna som sa do nho casom zalubila pre to, aky je. Samozrejme, ta chemia u nas funguje na sto percent a bez nej by to neslo. Ide to jedno s druhym v ruke