Halooo myslím to vážne či romantika vymrela? Ja si napríklad spomínam na to ako som sa zoznámila s priatelom tedajším cez net,a asi 4 mesiace som sa s ním nechcela stretnút a on mi slubil že príde za mnou až ked mu dovolím. Mala som vtedy z istých vecí obavy. Na víkend som išla ku starkej a ked som sa vratila našla som si v schránke list. Už len to že som dostala list ma prekvapilo. Našla som v nom nakreslenú mapu na starom obhorenom papiery a inštrukcie ako sa dostanem k pokladu. Na pokeci som mala fotku kde som bola odfotená nedaleko rieky na mojom oblúbenom mieste a môj priatel našiel presne to miesto kde som sedela na tej fotke. Vytvoril tam z kamenov obrovsky križ kde som už mala len kopať. Po odkrokovaní podla inštrukcii a nevelkej námahe som tam našla škatulku a v nej pomarančové z pierok vyrobené prekrásne naušnice, ktore mi raz slúbil v rp na pokeci že mi ich urobí. A nápis: Ahoj kvietok práve si našla čarovný poklad želaj si niečo čo sa urťite splní a splnilo sa už sme spolu dva roky A aby ste si nemysleli že to je nič moc, neprišiel na autobuse, ale na bicykli 90 km ku nám a späť.
nikto pre mna nic take neurobil a ja nemam ani pre koho, nie ze by som nebol romantik no baby na pokeci si vyberaju len fesnych chlapcov a kedze mojej fotke by nepomohol ani photoshop tak nevypisujem ziadnej....zoznamka cez net je blbost....
Originalny dokazem byt iba v okoli ludi ktorych poznam, ktori su za kazdu srandu a ja proste nebudem vypisovat kadejake trapne hlasky aby som sa nakoniec dockal nesvietiacej RP-cke....
inak pekny pribeh...
cim dalej tym viac zacinam vidiet, ze laska vobec nie je to za co ju ludia povazuju... az na par vynimiek, ktore poznam je laska v skutocnosti iba otvorena branicka k sexu....naco sa trapit chystanim permanentne otvorenou branickou ked mozem preliezt plot???
Ja som vela romantiky nezažila...ale moj priateľ mi spravil jedno také príjemné prekvapenie...asi pred 2 týždnami sme sa chceli stretnúť (býva daleko od seba), ale on mi napísal že nebude moct lebo bude mat určite niaku robotu...a ja som z toho už bola smutná ale potom som šla na to miesto kde sme sa mali stretnúť aj tak lebo sme šli s kamoškou von a ona ma z neznámeho dôvodu na to míesto zaviedla a on tam stál....vysvytlo že sa na mna dohodli
kvetinka, pekné sms, raz, a to je teda pateticka petrzalska romantika, ma postavil na taky kvazy betonovy briezok akoze "balkon" a postavil sa poden a zacal ako v romeovi a julii s obmenou "ach žudít, žudít, prečo si len židít" (volam sa Judita) a zacal mi spievať hey džúúúúd, dont let me cry..blazonk
a to som si o sebe myslela, ze nie som romantická nejako extra
Ja som romantik a mojim byvalim frajerkam som vzdy kupoval nejaky kvietok a potom sme sa len tak sebe tulili na lavicke a hladeli sme na nebo ci sme krmili holuby.
: confused:en so ziadnou som nevydrzal viac ako mesiac mesiac a pol.
no...takých vecí bolo dosť, keď tak na to spomínam.
a úplne že najromantickejšia bola prvá kytica ruží ktorú mi poslal, absolútne o ničom som netušila, zrazu mi len došiel balík a v ňom 19 červených ruží v úúúžasne naaranžovanej kytici...tá kytica rozplakala aj moju maminu, nielen mňa
ako vidím, stále sa nájdu ešte poslední z romantikov, lenže sú trošku v ústraní
hoši rada: dúfam, že sa nebojíte dokazovať svoju romantickosť? nie je to vôbec zlé, je to nádherné keď pre niekoho stváraš také kúsky, ktoré by si ani nevedel, že niekedy spravíš a vieš, že ona z toho bude na mäkko a ešte krajšie je, keď ti sama povie, že sa jej to páči a nemáš s tými blbotinkami prestávať, možno sa to niekedy zdá trápne, ale výsledok vždy stojí za to, to mi verte
@2 ja umrem! ja som chcela napísať, že mne ten môj pobozkal ruku, ale toto je už teda ozaj že romantika jak sa patrí... toho ti želám, je to iste úžasný chalan
@7 tak bobe, ten posledný odstavec si presne vystihol. mi to doteraz len takto blúdilo hlavou, ale keď som si toto teraz prečítala, tak to je presne to, na čo stále myslím, že láska nie je to, za čo ju ľudia majú...bože, akoby bol celý svet razom iba o sexe! :p
osobne by som pojem romantika vyhodila zo slovnej zásoby. hlavne po prečítaní si komentu @12 a ak by mi niekto doniesol ruže, tak by som mu ich asi otrieskala o hlavu. nie preto, že som "neromantická". ale preto, že ten človek by bol totálne neoriginálny a hlavne by si neuvedomoval, že vlastne ruže vôbec nemám rada. spravil by to len preto,že počul, že vraj je to romantické a že vraj sa to slečnám páči. houby.
ale "najromantickejšie" pre mňa bolo, keď sme spolu v daždi skákali po kalužiach v nočnom meste, v ktorom ani jeden nežijeme a keď som nechtiac spadla do obrovskej blatovej mláky, tak sa len zasmial a skočil tam za mnou so slovami "aby si v tom nebola sama".
keď som bola v Londýne, kam som odišla úplne sama, a akurát som si tak zblúdilo išla autobusom do roboty a stáli sme v obrovskej zápche, tak som sa pozrela von oknom, kde stál nejaký fešný chlapec, ktorý akonáhle ma uvidel, ma začal prosiť, aby som vyšla von. potom sa rozbehol za autobusom a keď sme znova zastavili, tak si kľakol na zem a prosil, aby som vyšla. to bolo tak šialene spontánne, že sa nedalo odolať a tak som sa rozhodla meškať do roboty a vystúpiť von z autobusu.
Žiš, a ty s ním chodíš preto, že ako magor nemal čo robiť a šlapal 90km na biku, a robil všetky tie vtákoviny okolo, alebo s ním chodíš preto, aký je?
To ako robí takéto veci každý deň, alebo každý druhý?
Hentaká vec je možno spôsob ako zaujať. Ale z dlhodobého hľadiska je to somarina, lebo dotyčný vôbec nemusí byť vhodný partner pre teba.
Každopádne, romantika?
Mne je jedno. Ja vždy tvrdím: Je mi dobre, keď je tam ona. Vtedy mi je najlepšie a je jedno kde a ako. (možno nejaká tá atmosféra okolo nieje odveci, ale u mňa to moc nemení)
A pokiaľ jej to nieje jedno a zásadne sa u nej mení vnímanie mňa a jej pocit zo mňa, je na tom čosi divné, nie?
Vlastne romantika mi príde ako zbytočná kravina. Ale občas milá kravina. A vo vzťahoch kraviny robíme, nie?
A ešte niečo: nekupujem ruže. Nekupujem kytice. Ak mám pocit, že je to vhodné a na mieste, idem ružu niekam utrhnúť.
@grietusha@29@ink@32 - Povedala by som, že romantika, aspoň ako ju vnímam ja, spočíva v tom, že jeden pre druhého vymyslí niečo pekné, originálne a preto že chce, nie preto, že to "je všeobecne považované za romantické gesto, ktoré sa dievčatám páči" - aj keby to malo byť niečo ako Grietusha písala, že skočil do kaluže za ňou (Proste a jednoducho - originálne a hlavne úprimné vyznanie lásky)
Zásadne to môj pohľad na dotyčného nezmení, naozaj s niekým som pre to, aký je, nie preto že raz niečo pekné urobil, ale poteší to...
(Ale tak... berte ma s rezervou, z môjho pohľadu je to všetko len teoretické, prakticky s tým veľa skúseností nemám...)
jééé..mne sa pacia vselijake variacie romantiky...a vsetky tu spomenute sa mi pacia... az na to poziadanie o ruku sorry...
no a teraz sa idem silno zamysliet..
tak zboznujem kvetiny.. a moj priatel mi vzdy nejaku prinesie.. nieje to vzdy..ale tak proste nosi mi ich.. a to je pre mna strasne krasne, ze mi nieco da aj ked nemam sviatok alebo tak.. porste je super, ze na mna mysli...
ahaa!! uz to mam..
neviem ci je to najromantickejsia vec..ale je uzasna.. tak proste sme isli s priatelom pozriet katakomby v Jihlave a na prehliadku bolo treba najmenej 5 ludi (alebo 4?-neviem presne) ale tak velmi chcel, aby som to videla, ze kupil tolko listkov, kolkoo bolo potreba a isli sme na prehliadku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Originalny dokazem byt iba v okoli ludi ktorych poznam, ktori su za kazdu srandu a ja proste nebudem vypisovat kadejake trapne hlasky aby som sa nakoniec dockal nesvietiacej RP-cke....
inak pekny pribeh...
cim dalej tym viac zacinam vidiet, ze laska vobec nie je to za co ju ludia povazuju... az na par vynimiek, ktore poznam je laska v skutocnosti iba otvorena branicka k sexu....naco sa trapit chystanim permanentne otvorenou branickou ked mozem preliezt plot???
a to som si o sebe myslela, ze nie som romantická nejako extra
: confused:en so ziadnou som nevydrzal viac ako mesiac mesiac a pol.
a úplne že najromantickejšia bola prvá kytica ruží ktorú mi poslal, absolútne o ničom som netušila, zrazu mi len došiel balík a v ňom 19 červených ruží v úúúžasne naaranžovanej kytici...tá kytica rozplakala aj moju maminu, nielen mňa
romantických vecí bolo takpovediac dost..ale vždy rada spomínam na ruže tie tuším potešia každu holku
hoši rada: dúfam, že sa nebojíte dokazovať svoju romantickosť? nie je to vôbec zlé, je to nádherné keď pre niekoho stváraš také kúsky, ktoré by si ani nevedel, že niekedy spravíš a vieš, že ona z toho bude na mäkko a ešte krajšie je, keď ti sama povie, že sa jej to páči a nemáš s tými blbotinkami prestávať, možno sa to niekedy zdá trápne, ale výsledok vždy stojí za to, to mi verte
@7 tak bobe, ten posledný odstavec si presne vystihol. mi to doteraz len takto blúdilo hlavou, ale keď som si toto teraz prečítala, tak to je presne to, na čo stále myslím, že láska nie je to, za čo ju ľudia majú...bože, akoby bol celý svet razom iba o sexe! :p
Neviem, asi by som ostala stáť s otvorenými ústami keby na mňa niekto niečo také vymyslel (a stratila by som reč a bola by som z toho úplne namäkko )
So slzami v očiach mi povedal ako ma miluje
Robí mi radosť každý deň, niečím ma vždy poteší. Nie je to romantické ako to tvoje, ale ja som šťastná
ale "najromantickejšie" pre mňa bolo, keď sme spolu v daždi skákali po kalužiach v nočnom meste, v ktorom ani jeden nežijeme a keď som nechtiac spadla do obrovskej blatovej mláky, tak sa len zasmial a skočil tam za mnou so slovami "aby si v tom nebola sama".
keď som bola v Londýne, kam som odišla úplne sama, a akurát som si tak zblúdilo išla autobusom do roboty a stáli sme v obrovskej zápche, tak som sa pozrela von oknom, kde stál nejaký fešný chlapec, ktorý akonáhle ma uvidel, ma začal prosiť, aby som vyšla von. potom sa rozbehol za autobusom a keď sme znova zastavili, tak si kľakol na zem a prosil, aby som vyšla. to bolo tak šialene spontánne, že sa nedalo odolať a tak som sa rozhodla meškať do roboty a vystúpiť von z autobusu.
doteraz mi to pripomína táto skladba:
To ako robí takéto veci každý deň, alebo každý druhý?
Hentaká vec je možno spôsob ako zaujať. Ale z dlhodobého hľadiska je to somarina, lebo dotyčný vôbec nemusí byť vhodný partner pre teba.
Každopádne, romantika?
Mne je jedno. Ja vždy tvrdím: Je mi dobre, keď je tam ona. Vtedy mi je najlepšie a je jedno kde a ako. (možno nejaká tá atmosféra okolo nieje odveci, ale u mňa to moc nemení)
A pokiaľ jej to nieje jedno a zásadne sa u nej mení vnímanie mňa a jej pocit zo mňa, je na tom čosi divné, nie?
Vlastne romantika mi príde ako zbytočná kravina. Ale občas milá kravina. A vo vzťahoch kraviny robíme, nie?
A ešte niečo: nekupujem ruže. Nekupujem kytice. Ak mám pocit, že je to vhodné a na mieste, idem ružu niekam utrhnúť.
Zásadne to môj pohľad na dotyčného nezmení, naozaj s niekým som pre to, aký je, nie preto že raz niečo pekné urobil, ale poteší to...
(Ale tak... berte ma s rezervou, z môjho pohľadu je to všetko len teoretické, prakticky s tým veľa skúseností nemám...)
Prvy krat u gynekolooga
no a teraz sa idem silno zamysliet..
tak zboznujem kvetiny.. a moj priatel mi vzdy nejaku prinesie.. nieje to vzdy..ale tak proste nosi mi ich.. a to je pre mna strasne krasne, ze mi nieco da aj ked nemam sviatok alebo tak.. porste je super, ze na mna mysli...
ahaa!! uz to mam..
neviem ci je to najromantickejsia vec..ale je uzasna.. tak proste sme isli s priatelom pozriet katakomby v Jihlave a na prehliadku bolo treba najmenej 5 ludi (alebo 4?-neviem presne) ale tak velmi chcel, aby som to videla, ze kupil tolko listkov, kolkoo bolo potreba a isli sme na prehliadku