Načo sa pýtaš otázku, o ktorej vieš že na nu neexistuje presná jasná a objektívna odpoved?...ked si odmyslim to,že si zbytočne založila forum o tom co si kludne mohla hodit do stavu, taak len že aby si sa s toho cim skor dostala ..neboj chce to len cas a nemysliet na to chod von bav sa chod nakupovat na disco koncert kavu proste si užívaj
boli ta mozno ked dostanes kladivom po palci alebo sa popalis....rozumny clovek a dokonca aj male decko vie, ze ked ti raz nieco urobi zle tak do toho nebudes vrtat viackrat....
Ale vy ludia si stale nedate povedat a hoci viete, ze sa popalite znova a znova tak to robite dookola....ked sa rozum rozdaval tak ste boli asi nezvestny
v kazdom pripade na toto existuje iba jediny liek a to je cas alebo dobra kamaratka a nie webova stranka menon BIRDZ.....toto nie je linka dovery, ale forum kde sa od ziaroviek az po zastrihavanie intimnych casti tvojho tela rozobera vsetko.....
súhlasím s 13,a najmä so 17 ...z mojichskúseností-v mojom živote-po toľkých láskach som si uvedomila,že skutočná láska nemá prečo bolieť,,ale keďže stále bolí(lebo som sa viac trápila,ako bola šťastná),momentálne kašlem na všetko okolo lásky,,a už nemienim JA bojovať,,na čo,,aby som sa zase trápila a rozmýšľala? a potom som podráždená,nevenujem sa učeniu,...užívaj si zatiaľ,kým si mladá...či mladý? nwm teraz...a v 20.tich už budeš vedieť presne TY čo chceš,čo hľadáš,teraz sa nad láskou netráp...a vtedy budeš potrebovať aj chalana,ktorý už nejaký ten rozum má / resp.babu ... lebo už budeš uvažovať inak
lebo aj milion inych veci boli, nielen laska...a bolia preto lebo su pre nas dolezite a take veci nechceme predsa stratit a ake dich stratime tak to boli, uplne zbytocne sa pytas preco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Kto ťa ľúbil, ti nikdy nespôsobí žiaľ, a kto ťa neľúbi, ten si nezasúži ani tvoje slzy ani tvoju bolesť
boli ta mozno ked dostanes kladivom po palci alebo sa popalis....rozumny clovek a dokonca aj male decko vie, ze ked ti raz nieco urobi zle tak do toho nebudes vrtat viackrat....
Ale vy ludia si stale nedate povedat a hoci viete, ze sa popalite znova a znova tak to robite dookola....ked sa rozum rozdaval tak ste boli asi nezvestny
v kazdom pripade na toto existuje iba jediny liek a to je cas alebo dobra kamaratka a nie webova stranka menon BIRDZ.....toto nie je linka dovery, ale forum kde sa od ziaroviek az po zastrihavanie intimnych casti tvojho tela rozobera vsetko.....
o polnoci nenajdes na birdzi utechu, sorac