16 sato začalo pre niekoho ten vek znie dosť nezrelo ale keď to skončilo asi pred nedávnom a bral som ho až píliž vážno na svoj vek preto to potom aj tak veľmi ranilo
Také tie typu "Chceš so mnou chodiť som totiž do teba" asi v 13tich.
V 14 jeden, ktorý sa dosť ponášal na "vážny", ak by som mala o pár rokov viac. Síce som bola myslím že celkom vyspelá na svoj vek, chlapec bol o 4 roky starší, ale aj tak, 14 rokov je 14 rokov.
A jeden fakt hrozne pekný kúsok pred šestnástimi. Akurát sa to skončilo príliš skoro na to, aby to nabralo vážnosť.
Ale taký naozaj že normálny vážny dlhodobý pekný úprimný vyspelý dospelý a neviemaký... Ten ešte len bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
V 14 jeden, ktorý sa dosť ponášal na "vážny", ak by som mala o pár rokov viac. Síce som bola myslím že celkom vyspelá na svoj vek, chlapec bol o 4 roky starší, ale aj tak, 14 rokov je 14 rokov.
A jeden fakt hrozne pekný kúsok pred šestnástimi. Akurát sa to skončilo príliš skoro na to, aby to nabralo vážnosť.
Ale taký naozaj že normálny vážny dlhodobý pekný úprimný vyspelý dospelý a neviemaký... Ten ešte len bude