Prosím Vás , vie niekto po latinsky ? Potrebovala by som preložiť jednu vetu na tetovanie .... Čakám len seriózne odpovede a nie typu " vygúgli si " .. prosim Vás , s tým choďte ... ľudovo povedané , DOPIČE ... ďakuvala
to nebol názor iba to tak vystrelilo zo mňa.keby sa ju učíš v škole,povedala by si to isté. ale inak, ako @7 hovorí, potom si daj pozor aby to bolo správne..
No tak toho sa práve bojím Lebo daktorí ľudia na birdz-e su tak zákerní ,.. že ani nechcem vedieť čo by som mala vytetované -.-" Ale niekto fakt seriozny a vzdelaný by sa tu najsť mohol.
ja som sa ju ucila a mala som ju dokonca rada, ale na preklad sa stale necitim ono, staci pokazit pad a namiesto obetovania ludom mozes mat obetovat ludi
na tvojom mieste neriskujem. to je rovnako divne, ako ked niekde vytetuju cinsky znak opacne dole hlavou, lebo sa v tom panko co to tetuje vobec nevyzna
rozmýšľam, či ťa presvedčiť, že je to in nomine patris et filis et spiritus sancti, magistra puellam bonam laudabantur alebo zájsť ešte viac odveci a zahlásiť tu esti dragostea vietii mele...
(ale oboje znie super, hoci to druhé je po rumunsky, každopádne ak ti sem hocikto napíše hocičo a ostatní mu to odkývu, tak ty dopadneš ako totálny debil
ja na tvojom mieste idem na jazykovy ustav a poprosim nejakeho vyucujuceho latiny nech ti to prelozi. Mam latincinu a tam pokazis pad a moze to znamenat nieco ine no
@fuckingb1tch radsej si tam daj toto: "Vi veri veniversum vivus vici" to je celkom zname.
Poviem ti ako si to prelozis spravne: Chod do kostola za fararom alebo niekde takto kde su ludia z cirkvi a kazdy z nich by mal vediet po latinsky, tak ho popros ci by ti to neprelozil a urcite ti to prelozi dobre ak bude vediet.
@instrucciones ja som mala latinu chabo pred troma rokmi jeden semester, je to dosť možné, ale to len podčiarkuje fakt, že ak by jej to sem dakto napísal s chybou, tak si to tu málokto všimne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
(ale oboje znie super, hoci to druhé je po rumunsky, každopádne ak ti sem hocikto napíše hocičo a ostatní mu to odkývu, tak ty dopadneš ako totálny debil
alebo po fínsky?
to by som skôr pomohla
(y)
Super nápad .... To si dám nad zadok
Poviem ti ako si to prelozis spravne: Chod do kostola za fararom alebo niekde takto kde su ludia z cirkvi a kazdy z nich by mal vediet po latinsky, tak ho popros ci by ti to neprelozil a urcite ti to prelozi dobre ak bude vediet.
PS: je téma , kde niekto niečo neopičoval?
ja síce po latinsky viem dokopy prd, ale zdá sa mi že správne by malo byť
Patris et Filii namiesto Patris et Filis ...
filis (filiis?) vyzerá byť nejaký iný pád (5.?) v plurále...
nikto predsa nechce aby @fuckingb1tch mala chybu aj na zadku...
Si laetus esse dēsīderō, cum mihi praesertim pugnāre dēbeō.
» translate.google.sk/?hl=sk&tab=wT#s...