Som reagoval na tú IKEU. No ja som tiež počul že to hockde majú, ale zatiaľ som to nikde nevidel. Vraj to majú v Hornachu alebo v Baumaxe, len to chcem mať potvrdené heh...
Kaylee: Fakt nefunguje? No ja som kedysi jednu mal z normálnej predajne svietidiel a aj tak sa mi po čase dodrbala. Asi preto, že som ju mal takmer nonstop zapnutú, heh... Ale tá bola o dosť drahšia a keď to už dnes stojí 8 éčiek, prečo si nekúpiť ďalšiu.
Hej v Kike a ešte som videla nejaké v Auparku na poschodí, tam kde majú nejaké svetlá, bytové doplnky, sklenené blbosti a tak. Lebo trepať sa do Kiky v takomto počasí nie je sranda
@yurdo napr. aupark oproti lovcovi ci jak sa to vola z mecmi obchod pri modelarovi su svietidla a tam to maju napravo dolu vo vyklade vedla plazmovej gule
a v dalsich x obchodoch tiez
aj tak je to hovadina lepsia je plazmova gula a tu maju aj v baumaxe
Aj ja som si zakúpila láva lampu, aj pre svoju rodinu. Dlho som na internete hladala. Hlavne kvalitné a nakoniec som našla na www.revat.sk Sú kvalitné, pretože tie z veľkoobchodných reťazcov sa rýchlo pokazia a sú dosť nekvalitné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Kaylee: Fakt nefunguje? No ja som kedysi jednu mal z normálnej predajne svietidiel a aj tak sa mi po čase dodrbala. Asi preto, že som ju mal takmer nonstop zapnutú, heh... Ale tá bola o dosť drahšia a keď to už dnes stojí 8 éčiek, prečo si nekúpiť ďalšiu.
a v dalsich x obchodoch tiez
aj tak je to hovadina lepsia je plazmova gula a tu maju aj v baumaxe
» www.revat.sk/e-shop/cid/26.x...