@skillet yup zacat sypat par mesiacov od zaciatku trenovania. Po rokoch dosiahnut taku formu na kurach... Svoj zivot postavit na brani drog a o tom kolko kund premrda a zomriet v 23 rokoch, ci jak. cisto len Geneticky je urcite top. Zyzz je hovno priemyslu.
Inak neviem preco on je vseobecne najznamejsi, mne sa napr. viac paci Sadik Hadzowics ( ci jak sa pise )
@bress ale čo za sebou zanechal ? Motivoval milióny ludí, aby so sebou začali niečo robiť (mňa tiež)
A čo, že bol na steroidoch, vela ludi je, mozno aj lazar
Zyzz bol super človek, a žil svoj život naplno a vedel, že zomrie do 30ky (sám to pisal na spring.fm)
Radšej takto, ako žiť nudný život do 80 (samozrejme je to môj názor)
@skillet jj kultura, ze brat vsetky latky, co existuju, brat drogy a zivotny ciel mat v tom aby chodil na party a furt mal inu pussy je super zivot
Lazar asi je a aj hromada dalsich asi ale je velky rozdiel, ak clovek maka, nieco sa nauci a ptm sype s rozumom a ked niekto po par mesiacoch zacne sypat tazke kury, k tomu uziva pravidelne drogy a zomrie za kolko? 4 roky od toho...
A co motivoval ludi k tomu aby sa stali shredded as fuark a nic viac, k zdraviu pochybujem, ze niekoho priviedol alebo k nejakemu inemu zlepseniu pre spolocnost narozdiel od napr. Grega Plitta ( mne sa moc nepacil ) ale zjavne ludi dostatocne motivoval a dokazal zit svoj plno aj inak ako na tom, ze zaklad boli party, pussy, shredded as fuark.
@bress to načo zyzz zomrel je diskutabilne
Oficalne zomrel na vrodenu srdcovu vadu (samozrejme roidy a drogy tomu nepomohli)
Ale rozhodne zyzz nemotivoval ludi vyhradne k tomu aby chodili na party (on chodil ajtak na festivali )
Každy si z neho zoberie to čo chce, premňa je to najvačšia motivácia (jeho transformácia) , aj keď neuznávam jeho životný štýl
@skillet nechce sa mi natahovat, hromada ludi mali lepsie transformacie, daj take kury hocikomu a za ten cas budu vyzerat tiez super Ja si este aj pametam ako postoval a pre mna to bol len faggot, co videl len za tym shredded as fuark a strasny egocentrizmus, pri com cvicenie zdaleka nie je len o tom ale aj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
kým nevie syntetizovať fluorescenčné proteíny a svietiť tak až tak parádny zase nie je
imho
Inak neviem preco on je vseobecne najznamejsi, mne sa napr. viac paci Sadik Hadzowics ( ci jak sa pise )
A čo, že bol na steroidoch, vela ludi je, mozno aj lazar
Zyzz bol super človek, a žil svoj život naplno a vedel, že zomrie do 30ky (sám to pisal na spring.fm)
Radšej takto, ako žiť nudný život do 80 (samozrejme je to môj názor)
Lazar asi je a aj hromada dalsich asi ale je velky rozdiel, ak clovek maka, nieco sa nauci a ptm sype s rozumom a ked niekto po par mesiacoch zacne sypat tazke kury, k tomu uziva pravidelne drogy a zomrie za kolko? 4 roky od toho...
A co motivoval ludi k tomu aby sa stali shredded as fuark a nic viac, k zdraviu pochybujem, ze niekoho priviedol alebo k nejakemu inemu zlepseniu pre spolocnost narozdiel od napr. Grega Plitta ( mne sa moc nepacil ) ale zjavne ludi dostatocne motivoval a dokazal zit svoj plno aj inak ako na tom, ze zaklad boli party, pussy, shredded as fuark.
Oficalne zomrel na vrodenu srdcovu vadu (samozrejme roidy a drogy tomu nepomohli)
Ale rozhodne zyzz nemotivoval ludi vyhradne k tomu aby chodili na party (on chodil ajtak na festivali )
Každy si z neho zoberie to čo chce, premňa je to najvačšia motivácia (jeho transformácia) , aj keď neuznávam jeho životný štýl