clovec Prestigio mi hovori az moc dobre ja ho doma mam. jeho kazivost je tak 90% to viem od jendeho veduceho v elektre.
Pozeraj si Sony, alebo asj Samsung ale ako sa zacali vyrabat Samsungi na Slovensku jeho kvalite ja dost nizka. este su dobre aj zevraj Philips.
Ja by som si radsej ale kupil Asus to co ma emdi tak to som videl aj v tom elektre a bol tak okolo tych 7000 mam pocit alebo hmm neviem. a zasa v akzedj predajni mas inu cenu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Pozeraj si Sony, alebo asj Samsung ale ako sa zacali vyrabat Samsungi na Slovensku jeho kvalite ja dost nizka. este su dobre aj zevraj Philips.
Ja by som si radsej ale kupil Asus to co ma emdi tak to som videl aj v tom elektre a bol tak okolo tych 7000 mam pocit alebo hmm neviem. a zasa v akzedj predajni mas inu cenu.
ved krasne crtcko nic nenahradi.
btw: crt sa uz nevyrabaju?
konecne vidim cloveka co to vykrycal svetu ze mobily benq-siemens su na nic...Sama vlastnim EF81, ale to je odveci.
19'' Samsung, sirokouhly, 940NW. Stoji 5900Sk s DPH. Maloobchodna cena.