Nuz kde sa to da robit? Hocikde v meste Ale najskor odporucam skusat to v telocvicni najlepsie s kamaratmi keby sa naahodou nieco stalo + je to aj motivacia.
Ale zacinaj pomaly. Najskor si preskukuj zabradlia, lavicky, kvetinace a podobne. Az potom skusaj zlozitejsie veci ako preskakovanie so saltami a podobne. A nauc sa para kotul ten vyuzijes
ja uz skacem 2 rok a podla mna su sprosty ty co si stale milia le parkour a 3runing parkour je umenie pohybu a ne arab bekflip fronflip backflip....parkour si triky aho des tuhent ked lazy speed splest rocket vault....underbar...
ja skacem uz skoro dva roky a parkour je uzasny sport. parkour v prvom rade nieje iba o saltach a dobrych flipoch, lebo to su gymnasticke prvky, nie parkourove. lebo ekd chce clovek urobit napriklad backflip(salto vzad) od steny, tak sa tym dopredu asi moc nepohne a prekonat prekazku mu to asi sotva pomôze. preto ja sa zameriavam skôr na flow(plynuly beh cez prekazky) a nie na akrobacie a gymnasticke prvky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Nejake info mas aj tu » www.parkour.sk/...
Ale zacinaj pomaly. Najskor si preskukuj zabradlia, lavicky, kvetinace a podobne. Az potom skusaj zlozitejsie veci ako preskakovanie so saltami a podobne. A nauc sa para kotul ten vyuzijes