ahojte
mam 6300 ip a tak si povim že si idem kupiť jayca
idem hru... a pozeram jayca nemam
tak vypnem hru pozrem sa a fakt ho nemam
pritom mi odratalo IP
a pri obchode a purchares mi pise ze ho vlastnym ale ked dam moj profil a champions nemam ho tam
co m
@vladqog odpoveď si dostal, ak si ju nepochopil, tak vyhľadaj odbornú pomoc, moja starká rada štrikovala a moja babka rada puká bublinkovú fóliu...idem sa jej spýtať čo na tom vidí...to akože vážne?...
@openmindedfreak vysvetlím ti to. Rozumiem, že každý má nejakú záľubu. Niekto číta (rozvíja sa tým intelekt a slovná zásoba), niekto športuje (lebo je to zdravé...) atď. Čo ti však dáva hranie hier?
@vladqog dobre, ja pôjdem na to inak, niekto sa v piatok ožerie a v sobotu stojí celý deň nad misou a je mu neskutočne zle...čo mu to dáva? ľudia robia rôzne veci, keby máme robiť len činnosti/hovoriť veci, ktoré sa dajú racionálne vysvetliť, tak by sme snáď ľuďmi ani neboli...a nikto celý život len nečíta, alebo len nešportuje...tá škála je trošku širšia...a ľuďom to dáva potešenie, mňa napríklad nebaví hrať stolný futbal, niekto dokáže zahrať 20 hier po sebe dakde v krčme...nikdy ma nebavilo účtovníctvo/ekonomika, ale v histórii a geografii som bol vždy dobrý... ...odpoveď je potešenie...veď život je predsa rozmanitý...
@vladqog kazdemu robi radost nieco ine a ak ti tym nijak neublizuje, naco davat hlupe zbytocne podpichujuce otazky? mne staci robit nieco aj z takeho dovodu, ze ma to bavi, napriklad. co je na tom nepochopitelne jesus a ani citat nezacnem s tym ze "hmm no tak teraz si idem rozvinut intelekt a slovnu zasobu" ale ze ma ta kniha zaujme a bavi ma, tak citam. poucky o tom ake su benefity hrania hladaj na googli ^^
@vladqog co ti da hranie strategickych hier? co ti da hranie hier podla historickej predlohy? co ti da hranie rpg? co ti da hranie hier v cudzom jazyku vseobecne? skus si odpovedat na kazdu z otazok
mimo toho, ze je hranie hier je aj relaxom a odputanim sa z reality
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
To čo na kladení sprostých otázok.
mimo toho, ze je hranie hier je aj relaxom a odputanim sa z reality
s tou bublinkovou fóliou to bolo trefné aj moja starka sa pri tom vytešuje... .
a ináč máš pravdu