Ahojte, najdu sa tu nejaký fanúšici tejto populárnej hry, ktorí sleduj práve prebiehajúci šampionát ? Ak áno ktorý je váš obľúbený team a koho tipujete na celkoveho víťaza ?
Zdravim, ako zakladatel a byvaly majitel (vo februari som to predal) LoL portalu (bronze5.eu, fb.com/bronze5.eu), stale aktivne sledujem a hravam LoLko. Dnes zacinaju C a D skupiny,velmi zaujimave zapasy. Z A a B skupiny podla mna konkurenciu nema Samsung, avsak uvidime co povedia C a D. Moj oblubeny tim je TPA, bohuzial tento rok uz nestacia na konkurenciu ako v minulosti. Takze "fandit" budem asi jedine froggenovej Alliancii.
Podla mna bude vítazom jeden zo sesterskej dvojice Samsung. (SH Royal by som tiež nepodcenoval) Skor by som to tipoval na White, ale tažko povedať kedže Blue uvidím až dnes. Ale moji oblubenci su jednoznačne Cloud 9 ale tiež fandím aj FNC.
Každopadne je na šampionte vidiet ten obrovský rozdiel medzi Korejskou scénou a zbytkom sveta.
Za dve hodinky to tu máme, takže papuče na nohy, pivo do ruky a vychutnavať si tie kvalitné zápasy, ktoré človek neuvidí každý deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Každopadne je na šampionte vidiet ten obrovský rozdiel medzi Korejskou scénou a zbytkom sveta.
Za dve hodinky to tu máme, takže papuče na nohy, pivo do ruky a vychutnavať si tie kvalitné zápasy, ktoré človek neuvidí každý deň