Help? Rozmýšľam nad T-čkom len potrebujem nejaké znalosti z programovania. Učili sme sa v škole niečo ale viete, že čo sa musíte učiť, to sa vám nechce. Neviete mi poradiť nejaké stránky, knihy na učenie, poprípade niekto sadnúť na čaj a niečo ma poučiť?
hnihy su na dve veci, najlepsie sa clovek nauci kodit ak si povie co chce spravit a googli ako to spravit. teda aspon podla mna. btw definuj mi "dobry jazyk"
@notme môj To ze ja som este ani nevidel v reale co kto ako kodi. MAx na skole aj to boli uplne blbosti. Cize keby som videl co sa v ktorom jazyku da robit tak by ma skôr nieco chytilo.
btw ked uz budes vediet co sa v ktorom jazyku "da" a "neda" spravit, tak sa budes moct povazovat za pomerne skuseneho programatora. lebo ja to napriklad doteraz neviem. viem zhruba plusy a minusy robenia toho ktoreho zadania v roznych jazykoch, ale netrufnem si povedat, ze "toto sa v jave spravit neda".
V zasade je najlepsie sa ako zaklad ucit Ccko. +- vsetko z neho viac ci menej vychadza. Ak sa chces dostat k objektovemu programovaniu, Java je pre teba ako zaciatocnika urcite vhodnejsia.
Knihy? Ujo Herout ma velmi slusne knihy, pri Jave sa ako univerzal odporuca Thinking in Java, ale tusim aj Herout ma Javu.
@phipo25 A co sa tam robi? Kamos mi tiez hovoril ze nech sa prihlasim na hocijaku poziciu a ze potom ma len niekde daju a ze vela je tam kucharov, gymnazistov a tak.. Zase len sediet a tukat tikety snad nebudem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Knihy? Ujo Herout ma velmi slusne knihy, pri Jave sa ako univerzal odporuca Thinking in Java, ale tusim aj Herout ma Javu.