Viete už dhšie sa zaoberáam týmto blaznom chcel by som vediet či vôbec viete kto to bol a ci by ste sa nepodelili o niejake vedomosti o nom chcem o nom vypracovat projekt do skoly prosim poradte nieco co mozno este neviem chcem dostat hned na zaciatku 1 :
cital som to asi 4 krat ale nieje tam napisane o tom ze vlstne potom ho pustili a mozno dodnes beha po svete a dokonca aj vrazdi ale neboli nahlasnene ziadne vrazdy ale tento pripad nebol dodnes uzavreti volal sa vlastnym menom Thomas Hewit
A Thomas Hewitt je len fikcia z Texaského masakru motorovou pílou. Inšpirovaná bola práve Edom Geinom, ktorý však ani nepochádzal z Texasu, ani nemasakroval ľudí motorovou pílou.
@6 a keby aj nie, mal by teraz vyse 100 rokov, neviem, tazko by sa takemu dedulovi asi vrazdilo...
a inac neviem do akej skoly a na aky predmet by si chcel robit o nom projekt, ale keby som to mal hodnotit ja, jednotka by to bola asi len ak by to bolo neskutocne dobre spracovane...totiz takyto lacny a bombasticky namet by pre mna hodnotenie prace urcite zhorsil...pripadne viem si to predstavit ako prijatelne v ramci nejakej psychologie, ale to by tam muselo byt spomenute aj vela relevantnych veci. To, ze mozno este aj teraz beha na slobode, urcite nie je relevantne. A uz len ten preklad leather-gumova, by ten projekt "uspesne" odstartoval
Hej po 1. bolo ich 32 kukni si zabery z toho pripadu a masakroval ludi len preto aby mal tvar mal totiz on sam z tvarov problemi preto ich vrazdil aby si mohol prisit ich tvar a preto ich bolo 32 lebo jedna kozenna tvar sa za chvilu rozlozi ak nieje v chlade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Zomrel v 1984, takže asi ťažko bude behať po svete.
a čo sa týka prípadu Eda Geina, tak by som odporúčal riadiť sa hodnovernými zdrojmi a nezaujímať sa o blbosti z filmov ním inšpirovaných
a inac neviem do akej skoly a na aky predmet by si chcel robit o nom projekt, ale keby som to mal hodnotit ja, jednotka by to bola asi len ak by to bolo neskutocne dobre spracovane...totiz takyto lacny a bombasticky namet by pre mna hodnotenie prace urcite zhorsil...pripadne viem si to predstavit ako prijatelne v ramci nejakej psychologie, ale to by tam muselo byt spomenute aj vela relevantnych veci. To, ze mozno este aj teraz beha na slobode, urcite nie je relevantne. A uz len ten preklad leather-gumova, by ten projekt "uspesne" odstartoval