Sice tupolev je uz starinka, ale podla informacii ktore su dostupne to bola pilotova chyba, ktory sa rozhodol pristat podla povodneho planu (v hmle)..
Btw na druhej strane neverim moc na konspiracie, ale kedze poliaci sa nepchali EU do zadku, ale pchali sa skor USA a havarovali na ruskom uzemi.. hmm hmm nieco tu smrdi...
A zaroven musim jednym dychom dodat, ze neprajem nikomu nic zle, ale viem si na mieste polskeho prezidenta predstavit radsej toho naseho aj s robertkom, pripadne s oboma robertkami..
Neporovnávaj "kopu iných ľudí" s prezidentom. Okrem neho tam boli aj iní poslanci, zástupcovia a neviem čo! Vieš aké to je oslabenie pre národ? Keď umrie nejaký dedko z Dolnej Maríkovej tak to je tragédia pre blízky okruh ale nie pre štát.
@ctrl - ja nehovorim, ze to nie je strata... kebyze je to u nas, tak nwm co by sa dialo, ale som za rovnopravnost - cize - ak zomre dedko v dolnej marikovej alebo babka v dedine na starobu, ludia maju pravo byt o tom informovani rovnako ako o smrti polského prezidenta...
dufam ze chapes, co tym myslim... a popravde, po tom, ako som sa na jednom portáli dočítala, že ERIKA zo smotánky nie je v poriadku, tak toho bolo na mna moc...
ale chapem, ze je to tragedia a neboj sa, mam dost rokov na to, aby som si mohla utvorit nazor o tom, co je pravda a co je somar z komara
@ctrl - asi sme sa nepochopili... mne je to VELMI luto cela tato udalost, ale tie titulky ze POLSKY PREZIDENT JE MRTVY alebo POLSKY PREZIDENT HAVAROVAL - ako pardon ,ale nebol tam sam... TO mi vadi....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
V podstate za to môže spoločnosť (alebo neviem kto) ktorá PREZIDENTOVI!!! pridelila starého Tupoleova... každopádne je to veľká tragédia.
Btw na druhej strane neverim moc na konspiracie, ale kedze poliaci sa nepchali EU do zadku, ale pchali sa skor USA a havarovali na ruskom uzemi.. hmm hmm nieco tu smrdi...
A zaroven musim jednym dychom dodat, ze neprajem nikomu nic zle, ale viem si na mieste polskeho prezidenta predstavit radsej toho naseho aj s robertkom, pripadne s oboma robertkami..
R.I.P.
Neporovnávaj "kopu iných ľudí" s prezidentom. Okrem neho tam boli aj iní poslanci, zástupcovia a neviem čo! Vieš aké to je oslabenie pre národ? Keď umrie nejaký dedko z Dolnej Maríkovej tak to je tragédia pre blízky okruh ale nie pre štát.
dufam ze chapes, co tym myslim... a popravde, po tom, ako som sa na jednom portáli dočítala, že ERIKA zo smotánky nie je v poriadku, tak toho bolo na mna moc...
ale chapem, ze je to tragedia a neboj sa, mam dost rokov na to, aby som si mohla utvorit nazor o tom, co je pravda a co je somar z komara
A ten istý špeciál má aj slovensko.
@cathka chapem