ahojte.rád by som sa vás opýtal, co si myslíte o tejto herecke ako o herecke ale hlavne o zene, hoci ju osobne nepoznáme.videli ste film Najpevnejšie puto?oslovil vás tak velmi, ze ho chcete vidiet znova a znova?
ja ti rad odpoviem. nevidel som ten film a keby si nezalozil tuto dskusiu, tak ani netusim ze taka herecka existuje... vlastne by som nevedel ani ze Leelee je meno, ktore sa da pouzit aj inde ako v programe typu teletubies...
kedze sa nudim jak svina a nechce sa mi ist spat precital som si recenziu na ten tvoj film a znelo to ako dost nechutna romanca, takze ti s urcitostou mozem povedat, ze si ho ani tak skoro nepozriem a rozhodne ho nebudem pozerat znova a znova.
co si o Leelee-e myslim ako o zene? mno... podla tych troch fotiek co som videl ma na moj vkus privelke lyca a je vyssia ako ja... vies ake je jej cele meno? Liliane Rudabet Gloria Elsveta Sobieski!!! mat take meno, zazalujem rodicov... a este jej hlava je nejaka divna, tie oci sa jej nehodia.
snad to bola dost vycerpavajuca odpoved, 10 minut som googlil, len aby som ta potesil...
Cts w, snazis sa byt zaujimavy, nezalezi ti na druhých, len tvoj styl je ten správny.ten film nie je môj.buď sám sebou, prišiel si sem z lásky, tak ju opätuj.nerob ludom to, co nechces, aby robili tebe.
Bakelitove ferrari? To je ked si na peugeot 406 kupis specialny kit aby ti vyzeral ako ferrari modena. Je to cista dehonestacia tejto znacky. A spatna lebo vyzera jak keby sa este furt nezobudila..
Smrtny: veru veru... asi budem zly clovek... ty budes asi dobry clovek a Leelee bude asi skaredy clovek... mali by sme sa s tym vyrovnat. sak sme tu z lasky
nech ti Boh odpusti, Cts w.dufam ze ta bavi prekrucat moje meno.keby niekto prekrucal to tvoje, predpokladam spravne, ze by si sa aj mlatil.asi mas rad, ked ti niekto dava iba zle spravy.myslim ze ta vela ludi nema rado, inak by si taky nebol.
"LeeLee je podla mna pekne, mile, dobrosrdecne dievca" ty musis byt uz milionar ked vies zhodnotit cloveka len podla toho co robi v televizori. Na tvojom mieste by som zalozil nejaku firmu a od pohladu zhanal vhodnych ludi na namesti... SA PREBER TY TUPEC!
Ja som s ňou videla iný film - Idol a ten bol dosť dobrý, len neviem, či vďaka nej... V každom prípade má nevšedný zjav a to je podľa mňa u herečky plus...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
kedze sa nudim jak svina a nechce sa mi ist spat precital som si recenziu na ten tvoj film a znelo to ako dost nechutna romanca, takze ti s urcitostou mozem povedat, ze si ho ani tak skoro nepozriem a rozhodne ho nebudem pozerat znova a znova.
co si o Leelee-e myslim ako o zene? mno... podla tych troch fotiek co som videl ma na moj vkus privelke lyca a je vyssia ako ja... vies ake je jej cele meno? Liliane Rudabet Gloria Elsveta Sobieski!!! mat take meno, zazalujem rodicov... a este jej hlava je nejaka divna, tie oci sa jej nehodia.
snad to bola dost vycerpavajuca odpoved, 10 minut som googlil, len aby som ta potesil...
Majlos, ako vyzerá bakelitové ferari?preco spatná
dakujem vám.snáď sa vaše veličenstvá neurazili
a Boha do toho prosimta nezatahuj, myslim ze sa zaobide aj bez tvojich odporucani...
ale zbytocne nas odvadzas od temy diskusie. radsej napis svoj nazor na Leelee. ako o nej chces diskutovat ked nepredhodis svoj postoj?!
LeeLee je podla mna pekne, mile, dobrosrdecne dievca, ktore ma talent, akesi svoje tajomstvo, ktore ludi moze pritahovat.
hm majlos trosku sa krot nemyslíš?
fajn nadavajme si,hadajme sa ok.. ale bez príčiny?
Smutny - nevidel som ju nikde až teraz na googli som si vyhladal a podla mna nič moc..