Čo si o tom myslíte? No ja úplne súhlasím... Marihuana podla mna ani nie je droga,už len tým,že nie je návyková(aj ked je to dost individualne)... Nikto sa nás ludí nepýtal,či súhlasíme s týmto zákazom a tými nehoráznymi trestami čo sa za jej používanie a
potom co som videl ako skoncil kamos tak rozhodne za nie som... kolko ludi by chcelo prestat fajcit a nedokazu to ja by som zakazal aj obycajne cigarety ved cele to vzniklo na zaklade prisahy 6 (tusim neviem presne) majitelov tab. firiem ze tabak nie je navykovy ... vsetko sa javi ako bezpecne ked je tabu to je typicky priklad uboheho ludskeho myslenia nedokaze predvidat co kam vedie potrebuje to najprv vidiet kazdy si moze robit co chce nemam proti fetakom nic osobne viac menej na legalizaciu hovorim jednoznacne NIE
Nevieš o čo ide,tabak v cigách alebo celkovo cigarety sú návykové skoro ako heroin,poznám ludí-fajčiarov a všetci sú závislí a málokto vie prestat,s tým súhlasím ale fajčil si už marihuanu? a tak,viackrat za sebou? MARIHUANA NIE JE NAVYKOVA!
Marihuana navykova je, mozno nie pre kazdeho, ale je. Ja to vidim na sebe. Mam ju kazdy den a neviem si predstavit ist spat bez praska, ked niekedy nie je co fajcit, tak som nervozny ako pes. A prehral som stavku, ze som tyzden nemal hulit, no ledva som vydrzal 4 dni. Aj ked mozno fyzicka zavislost je minimalna, ale psychicka je v niecom mozno este horsia...mam pocit, ze je lahsie bojovat so svojim telom a zbavit sa fyzickych abstinencnych priznakov, ako bojovat so svojou psychikou. Aj ked tymto marihuanu neodcudzujem, podla mna je super.
proste navykne si iba ten, kto si chce navyknut. ja osobne som nehulil ani nepamatam. moze byt, ze si dam raz za 3 mesiace, moze byt ze si dam kazdy den cely tyzden a potom rok nic a nikdy som ziadnu zavislost nepocitoval.
Co sa tyka toho prveho prispvku welcome to real world
A vies preco su tak tresty, elbo ak sa nemylim (fakt sa mi nechce pozerat zakony) tak zakon poznal ne pojem drogy cize je jedno ci mas marihuanu alebo kokain (i ked na vysku trestu to ma vplyv pretoze o konecnom vysledku rozhodne sud, ale sadzby/rozpatie je rovnake).
Ale s legalizaciou nesuhlasim (Skusal som, ale nic moc - to pre rypalkov). Nehovoriac o tom, ze vieme ake ucinky ma - okrem moznyuch halucinacii su to znizene reflexy. A ked takyto buzerant si sande za volant a podobne tak amen. A nehovorte mi ze vy nie, lebo X ludi ano presne tak ako s chlastom. Takych by som strielal na pockanie. (obzvlast ked sposobia ppc nehodu kde si to odnesie ten druhy)
Ludia, vsetko co pisete je pravda, a vsetci hulici ot vedia. Problem je v tom, ze predstavte si ze ju vazne zlegalizuju. Mentalita Slovakov sa nedaporovnat s mentalitov napr. Svajciarov, alebo Holandanov, kde je legalna.
Proste Slovaci by toto nezvladli, lebo su to (s prepacneim) sedlaci a nezvladli by to jednoducho...
Mozno kompromis by bol keby ju aspon dekriminalizovali, ze by clovek niesiel sediet na sto rokov koly jednemu pytlu ...
Ale to by chcelo nejaku spolocnu velku akciu/kampan/mozno peticiu, lebo tuto na fore toho moc neporiesime asi ..
pokial nie su stanovene kriteria zavislosti nikto nemoze s urcitostou povedat ci je navykova ci nie a neda sa urcit ani miera navyku... krom toho len preto ze si myslite ze nie ste zavisli to este vobec nemusi byt pravda na drogach je zavadzajuce to ze clovek klame sameho seba az dovtedy kym sa uvedomi lenze to uz casto byva neskoro ale co na tom tak ci onak marihuana na slovensku zlegalizovana urcite nebude pretoze my vsetko opakujeme po cechoch (co je niekedy aj dost dobre napriklad teraz ) a ti maju viac rozumu
Prispevok 18 : Ze halucinacie Odpadnem z teba... Dpc.. Uz si to nemylte.. Marihuana neni halucinogen... Halucinacie mas z lysohlaviek, tripu, muchotraviek, meskalinu atd... A nie z marihuany... Hulim 4 roky.. Mal som obdobia ked som hulil niekolko mesiacov kazdy den..Teraz uz len rekreacne.. Raz za cas... Ale setko je to len od osobnosti.. Na závislosť musi mat clovek charakter...
Salamik: tak ako nazves to ked sa niekto zhuli a v obyvacke videl tri jelene pozerajuce TV??? Ja som z toho halucinacie tiez nemal, ale poznam ludi co sem tam nejake mali.
Pri niektorých mi to príde ako keby ste marihuanu nikdy nemali... Tie "halucinácie" no..stáva sa ale naozaj len výnimočne ked maš fakt dobry makak ale to sa stáva aj pri chlaste a ten je legálny,na cigarate je človek omnoho závislejší a je legálna..viete,o to ide... viac krát som to opakovala že je to velmi INDIVIDUALNE...
Mliecakkorova: Heh myslíš,že keby tvoji rodičia chcu tak by si nezafajčili aj teraz? Že legalizáciou sa zvýši počet užívatelov? Je to zrejmé,ale myslím,že skor tých rozumnejších a plnoletých pretože teraz to fajčia najma mladistvý už len preto že je to moderné a zakázané...
tak ale nie je to super pocit, že sa zoberieme skupinka ľudí a ideme robiť niečo proti systému, ktorí nám nedáva veľa možností a búrime sa proti nemu?? podľa mňa je to istý druh protestu. a spája sa to aj s poznaním a celkovo, už by to nemalo svoje čaro, keby je to legálne. aspoň pre mňa nie. to potom môžem húliť na každom rohu...
a myslím, že keby sa zlegalizuje, tak by mnoho vplyvných ľudí prišlo o kšefty a to by sa im nepáčilo... teda aspoň ja si myslím, lebo dostať sa do systému je pre mňa nemožné, keďže som len normálne dievča normýlnych ľudí...
No ty si typické decko,čo to robí len kvoli "búreniu sa proti systému" nehnevaj sa ale.. Skus sa dat chytit s malym sačkom a chod na tri roky do basy potom uvidiš či sa ti ten "protest" oplatil...toto nie je ako demonštracia pred McDonaldom... A o to mi ide,proste tie tresty su prehnané...
Podla mna je vsetko droga co sa uziva vo velkom mnozstve .....hh Marihuana a legalizovat ???..... vydeli ste uz niekoho kto dlhsie huli marihuanu ??? ....neviem ale ty nakureny to su nepredvidatelne osoby nechcem to porovnavat z niecim inym ale tak to uz je fakt vela ....
Jednoznacne som za legalizaciu, zakazovat drogy je podla mna rovnaka hlupost ako zakazovat sex (ved dotycny moze dostat AIDS, nie? , ak niekto zostane zavisly, jeho problem, ale zakaz nikdy nic nevyriesil, ludia to budu robit prave preto, ze je to zakazane, radsej ich treba logicky presvedcit, ze to skodi a nech na to neutracaju prachy.
Tu travu by som zlegalizoval len pre niektorych ludi a to takych, ktory ju beru v primeranom mnozstve alebo nech hulia kolko chcu ale nech sa spravaju normalne a nie jak dementi co sa stale bavia iba o drogach. Takym ludom by som ju nedaval lebo uz im z toho sibe a vkuse a vkuse len travu zhanaju a nezaujimaju sa o nic ine. Jednoducho: Pre normalnych legalizacia, pre dementov zakaz!!!
Hm mozno keby boli nejake relaxacne centra, kam by clovek mal nejaku karticku a dal by si raz za tyzden, alebo dva A inak by bola len dekriminalizovana
Antropofobia: halucinacie z chlastu??? Akoze pil som vsetko od tesco vodky po absinth vratane alpy, miesal som to s redbulmi aj ibalginom (ano mlady a sprosty) ale halucinacie som nemal nikdy. Skor som som bol tatalne mimo. A neviem o nikom, kto by ich mal. Jedine ze by niekto skusal absinth s palinou co je dost tazke zohnat, kedze mam pocit ze to je ilegalne alebo ked "zaspal"...
absinth s palinou nerobi halucinacie, mam vyskusany aj kvalitny(king of spirits), aj doma paleny s cerstvymi bylinkami..je to len take viac hypnoticke a snove
s chlastu mozes mat halucinacie..ale to mas uz bud nejaku poruchu, alebo si v deliriu xD
podla mna mosme robit co len chceme aj tak sa to na slovensku nepodari zlegalizovat lebo sme divna krajina... prestahujme sa seci do holandska a vybavene.......
no takze k teme marihuana na slovensku zlegalizovana nikdy nebude nech robite si ake peticie len chcete...len si uvedomte aky vplyv ma na tuto krajinu EU a este ze slovensko je dost pobozna krajina...ja neviem ci som za legalizaciu mozno tak za znizenie trestov alebo ze mozes mat pri sebe max 1 gram to je tak pohode...ale ma to nevyhody v tom ze ti co poznate ludi ktori hulia fakt dlho a pravidelne ze ti ludia su uz v poriadku neni a zavislost samozrejme ze na tom je psychicka nevim o com...ked chcete rozpravat ze mozte prestat kedy stete ale nestete tak co myslite ze to asi je...ja hulim casto a vidim aky to ma na koho dosah...na niekoho to ani moc nevplyva ale u niektorych to ma zly dosah...a keby je trava zlegalizovana a fakt vela ludi by casto hulilo tak kam by sme sa dostali??do pici?som skor proti ako za
Zlegalizovana byt nemusi, staci ked bude dekriminalizovana. A nemyslim si, ze by sa viac hulilo...nemam pocit, ze ti, ktori nehulia, nehulia preto, ze je to trestne...kto chce hulit, tak huli aj teraz, ked je nelegalna.
a mali by sa aspon zrusit tie prijebane razie po skolach to je vazne picovina...co ako chcu najst to ze niekto ma pri sebe jeden mozno dva pytle?sak je to smiesne ked tak nech sa na dilerov sustredia a ne na ludi co s tym nekseftuju
trava je nic.... su aj horsie drogy ktore su aj viac navykove.... ano suhlasim preco pre par gramov by sme mali ist do väzenia.... jasne.. LEGALIZACIA MARIHUANY! aaaaspon ze v cesku je legalna
osobne si myslim, ze ked sa to zlegalizuje, teda, ze by sa to predavalo aj normalne v obchodoch ako cigarety a alkohol, tak by sa k tomu snazili dostat pubertiaci...ale ked sa trava len dekriminalizuje, tak ja nevidim dovod, preco by malo hulit viac ludi, kto nehuli, tak to nerobi preto, ze by bola ilegalna, ale preto, ze nechce, a tak by to ostalo aj po dekriminalizacii...v Holandsku je dekriminalizovana a tam to funguje, a tiez tam nehuli kazdy...
Kto chce drogy, dostane sa k nim, ci su povolene, alebo nie. Kazdy je tvorcom svojho stastia.............To co mi vadi najviac, je ze nasa milovana ustava nekategorizuje drogy na makke a tvrde. Ziadam NOVELU!!!. Dalej si myslim, ze by sa mohol robyt vacsi rozdiel (v tresnom prave) medzi prilezitostnymi uzivatelmi a dilermi (aj ked im neprajem nic zle, no musia uznat, ze je to rozdiel)...............K teme, marryjane by ale podla mna mala byt povolena (pestovanie) pre osobnu spotrebu. ved daju sa dopestovat i horsie jedy, ze . Sam ju uznavam ako dobre antidepresivum, vhodne na obcasne odreagovanie..............Zatial ju ale moc nemusim. No ked budem dedo, ci bude povolena, alebo nie, budem sa vypekat. Nebudem chodit domov ozraty, len sympaticky naladeny, staru to iste potesi. A mozno sa tak vyhnem rakovine
podla mna su cigarety este horsie ako mariska.na vodne chodim kazdy den 2 roky.a hockedy by som si mohol dat prestavku ale preco ved ma to bavi...no cigarety nefajcim lebo nemaju taku dobru chut. _____so legalize the herb_____
som urcite proti ... legalizaciou by sa vyriesilo mnoho veci z pravnej stranky ale malo by to negativny dosledok na mladez ,ktora by sa k tejto omamnej latke ( ganja nie je droga ) dostala ovela lahsie . A prave mladi ludia si neuvedomuju dosledky zneuzivania tejto latky... preto sa stava ,ze vidim 14 rocne decka zhlukujuce sa kazdy den pri vodnom bongu...
som za... myslim si navykova je aj nie je cize je to individualne.. urcite su latky abo teda ked to berieme ako drogu ktore su ovela viac navykova... a poniektory co ste pisali o abstakox tak si myslim ze abstaky s ganje to je hluposť kedže ja som bola zvyknuta davať bonecka denne a teraz važne raz za mesiac aaa v pohode žijem ae vravim je to individalne... inak sorry za ten styl pisania ae v robote mi prhodili piiismenka
vyjdrujem sa k prispevku 17 .....myslis si ze kto najviac sposobuje havarie??? kedy davali na posledy v telke alebo v novinach ze za to mohla trava? ....ja jazdim zhuleny a viem to pomaly lepsie ako triezvy..............inak som za legalizaciu marihuany ...neviem preco to zakazali . Ja s tym problem nemam a fajcim to 5 rokov....nemal som za ten cas ani raz nieco silnejsie ako je LSD alebo kokain ,heroin a ine. Neni som zavislak ! dam si okolo 10 krat do mesiaca ...mozem mat aj rocne prestavky a chybat mi to nebude...verte tomu....hlavne ze alkohol je legalizovany...ludia su agresivny-biju svojich najblizsich...ale ted k tej marihuane,myslim si ze by mohla byt legalizovana tak ze napr. ako v holandsku do 5 g pri sebe a coffe shopy...myslim ze to je ok ...LEGALIZE MARIHUANA
jenoznacne marihuana skodi menej ako alkohol a marihuana podla mna nie ani ziadna droga ja tiez dokazema mat aj dlhsie pauzy ovela vetcia droga su cigarety a alkohol a ak mozu byt legalizovane oni tak precvo nie marihuana je to proste strasna hovadina
jednoznacne LEGALIZE IT!...fajcim pravidelne,obcas aj viac ako pravidelne a nedam na MJ ani dopustit...ale na druhej strane hovorit ze nie je navykova je hlupost...je a to viem podla seba...psychicky samozrejme...ale kedze mame demokraciu a moznost slobodnej volby tak by mala byt minimalne dekriminalizovana...a este jedna vec-marihuana je spoko ale tiez dokaze velke veci a obcas si treba davat pozor ja osobne som raz mal 20min halucinacia a nedokazal som ani stat na nohach a uz nikdy som nechcel hulit...raz darmo nic neni lepsie ako ranni ptace
@kubes tak halucinacie jasne moze sa stat a aj to ze sa nemozes poradne postavyt na nohy ale nestava sa to casto skor raz za polroka mozno ale alkohol-tam sa take nieco podobne stava raz za tyzden u niektorych ze sa nevedia ani postavyt poradne DD
@0 Celé sa mi nechce čiže len názov ja som samozrejme za...a dokonca by sa mohli konečne aj nikeotrým ľudom otvoriť oči že marihuana nie je droga ako herák príklad... berte to také isté ako alkohol ja osobne by som sa ako prvá postavila za legalizaciu
Jedno je,co sa hovori medzi tzv. hulicmi a druhe co je pravda.Reci, ze to nie je droga, to je prirodzone, nema to ziadny zhubny vplyv na zivot a podobne su uplne out.Su to vyplody jednak hulicou,ktory si tak pretvaraju a prikrasluju krutu pravdu. Ved ani ziaden alkoholik si nikdy neprizna, ze mu to skodi a ze je zavisli, nikdy. Jednak ludi,ktory z predaja profituju.A este jedna vec : Ti, co si myslite, ze si na ulici v pytliku kupite cistu vysusenu rastlinu Cannabis sativa, ste uplne vedla. Poznam isteho cloveka, ktory pracoval na rozbore drog atd. To co tam dilery pridavaju,len aby pozmenili efekt a zabespecili si zavislich ani nebudem pisat.Zmienim sa len, ze to je aj heroin. Inac,ked sa to fajci,je to na nerozlisenie. Osobne som rad, ze uz niekolko rokov nehulim a som na to hrdy.LEGALIZACII TREBA DAT NEKOMPROMISNE CERVENU.To nie je o debatach.
Newem myslim si ze by to boli len pozitiva prinos pre hulicov zajdes do coffeeshopu vyberes si makak aky ces podla ucinkov sfajcis si to kde ces nemas problemy zo zakonom chlast a cigy su navykove minimalne rovnako ako ganja ak nie viac a je to legalne koli politike koli penazom tak preco robit tolko rozruchu okolo toho?? Nech je to tak ci onak hulit sa zdy bude tak doskurenia priatelia =D
Je smiešne a úbohé ako je značná časť spoločnosti obmedzená, čo sa týka marihuany...nie som za žiadne chemické drogy, pretože tie naozaj vážne škodia a dlhodobo poškodzujú zdravie a tiež zdravie blízkych. No musím podotknúť, že marihuana je rastlina vymyslená prírodou a je nehorázne zakázať niečo, čo patrí našej zemi...je to fakt drzosť. To, že s tým určitá skupina ľudí má problémy je len a len ich chyba, že sa nevie vpratať do kože a túto rastlinu viac zneužíva ako využíva...vlastne nevedia o nej a hlavne o sebe vôbec nič...smutné!!! Sú ľudia medzi ktorých sa rátam aj ja, ktorý si v čase voľna, po pracovnom týždni cez víkend zakúrim trávu, kvôli relaxu, buď v prírode, alebo keď tvorím doma hudbu, alebo keď chcem si skvalitniť zážitok sexu z partnerkou. Chodím do práce, nikoho tým neotravujem, neriadim pod vplyvom tejto"drogy" auto, aby som neohrozoval druhých...no takto si žijem skoro už 17 rokov a poviem vám, že nemám a nevidím v tom problém a ani sa mi nechce brať heroin a ani nechcem byť vygumovaný z pervitínu. Pozrite sa ľudia už od začiatku civilizácie posrali toho hodne hlavne v poslednom období...príklad alkohol a výherné automaty...keď vidím tích ľudí, čo sú týmto značne postihnutí, tak to je skutočne v porovnaní s marihuanou na zaplakanie...ale to je legálne...super... lebo to pre štát sype bubáčiky...tak to je naozaj na kriminál tích, čo toto považujú teda akože za legálne. Som za legalizáciu tejto rastliny...áno...ako záhradník v povolaní a ako človek, ktorý má rád prírodu by som bol najradšej, keby sa ľudia už trochu spamätali, čo to môžu ovplyvniť. V Čechách bude od roku 2010 hodnotená marihuana...myslím, keď vám najdu doma 3 rastlinky ako priestupok a dostanete akurát tak pokutu...no paráda zasa tí 4eši sú o niečo popredu...my Slováci by sme sa mohli už tiež trochu spamätať a pozerať sa na veci trochu inak...individuálnejšie...Ale neviem prečo, mám taký dojem, že my Slováci budeme zaostalí ešte dlho aj v iných veciach a nestihneme to ani do konca sveta...
ze marihuana neni navykova zacni to fajcit kazdy den niekolko x do dna a uvidis potom.. proste ten sluk si denne musis dat aj keby nechces.. sice v tomto pripade to chces a az moc. ja kurim uz 5-6 rokov.. a najviac posledny rok.. kazdy den.. kazda vec ma svoje pre a proti.. a prestavat s tym isto nechcem ... ved na co ? aspon nemam existencne problemy tohto sveta.. that´s all...
to je len pshychicky ja nevim podla mna je marihuana liek dar matky zeme a ked pridate k tomu hubicky ste v neby hulim 4 roky najprv to bolo tak ze kazdy den ale teraz uz len ked je uz to neriesim ale ona zdicky je
dam vam recept
raz do tidna zahulit 5x doroka hubicky to mi staci a alkohol nepijem neviem preco proste ho nemam rad podla mna stoho ludom jebe a len to vac prispieva tomu prijebanemu systemu aky je
marihuanu som mal par krat a to kvalitnu lampu.. ale nic to somnou nerobilo.. a to za kazdym ked som si dal.. asi som imunny proti mariske.. kamosi boli odpeceny a ja nic.. Ale lepsia vec je trip. z toho som mal riadne stavy a skoro som skoncil na psychiatrii.. bol to prvy aj moj posledny bad trip.
Som za jej legalizaciu a Preco No preto lebo Ked si to tak vezmeme co je alkohol alkohol je pi.. robota ... na druhy den boli brucho hlava je ti proste na p....,manzel bije svoju zenu ,deti, je alkoholik , sadne za volant nabura spravi nehodu zabije nevinnich ... ale s marihuankyy ti je dobre smejes sa mas haluze namotavas sa na rozne veci skladas najlepsie pesnicki.. predsa najlepsie pesnicki vznikli po poziti marihuany neni tak ? ...Neni to droga ale je to liek alkohol patri do skupiny tvrdich drog a marihuana medzi makke drogy a preco to je v nasom prijebanom state takto... alkohol je tvrda droga a je legalna marihuana mekka a je nelegalna no sme jak ukokotov na dvore.. LEGALIZE IT (sorry ze som sa tak rozkecal )
A ked tu tak pisete o jej legalizovani preco sa nespravi nejaky 10tisicovi protest.. verim tomu ze mi sa naslo aj viac ludiii.. a ked ste za jej legalizaciu mali bi ste podporit.. Dakujem
V dnesnej dobe fajci travu skoro kazdy v roznych viskach veku. nepochopim preco u nas nezlgalizuju marihuanu ved to nieje o nic vacsia droga ako alkohol , cigarety , stavky a.t.d. ,ktore su u nas normalne legalne...
V spravach bezne denne davaju ako ludia utekaju zo Slovenska do krajin ako su Ceska republika , Holandsko Spanielsko a.t.d.tych krajin je viac a viac.
keby bola marihuana na Slovensku zlegalizovana tak by bola aj lacnejsia a
ludia by nemuseli utekat do inych statov , v tom pripade by stupol pocet turistov v tej nasej vlade si to nevedia uvedomit ze prave ganja moze byt prave ten clanok ktory postavy slovenskko na nohy.....
A mozno tomu chcu zabranit len preto aby sa nevifajcilo vela travi ( to aby im ostalo viac.) TAKZE POTREBUJEME ABY BOLA GANJA NA SLOVENSKU LEGALNA A POTREBUJEME JEJ VELA ....TAK SA V TEJ VLADE ZOBUDTE A ZACNITE NIECO RIESIT.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
Wewo: No,Nirvana veru nie je moc dobrý príklad čo sa týka drog,ale ok som rada,že súhlasíš...
A vies preco su tak tresty, elbo ak sa nemylim (fakt sa mi nechce pozerat zakony) tak zakon poznal ne pojem drogy cize je jedno ci mas marihuanu alebo kokain (i ked na vysku trestu to ma vplyv pretoze o konecnom vysledku rozhodne sud, ale sadzby/rozpatie je rovnake).
Ale s legalizaciou nesuhlasim (Skusal som, ale nic moc - to pre rypalkov). Nehovoriac o tom, ze vieme ake ucinky ma - okrem moznyuch halucinacii su to znizene reflexy. A ked takyto buzerant si sande za volant a podobne tak amen. A nehovorte mi ze vy nie, lebo X ludi ano presne tak ako s chlastom. Takych by som strielal na pockanie. (obzvlast ked sposobia ppc nehodu kde si to odnesie ten druhy)
Ja by som tiež rád mal šoferák pred 18-mnásťkou, a tak isto sa môžem ísť picnúť...
legalizovat by mali viac veci, ale suhlasim, ze urcite obmedzenia by mali platit -soferovanie, vek, predaj pod vyraznym vplyvom fetu atd...
Proste Slovaci by toto nezvladli, lebo su to (s prepacneim) sedlaci a nezvladli by to jednoducho...
Mozno kompromis by bol keby ju aspon dekriminalizovali, ze by clovek niesiel sediet na sto rokov koly jednemu pytlu ...
Ale to by chcelo nejaku spolocnu velku akciu/kampan/mozno peticiu, lebo tuto na fore toho moc neporiesime asi ..
ako dobre, aj ja si sem tam zahulím, teda už ani nie, ale predtým dosť často a ide leto čiže zasa budem, ale nie
a prečo??
no predstavte si, že má niekto duchom mladých rodičov, ako napríklad ja. heh, tak prídem domov zo školy a matka s tatkom zhúlení??? to čo by bolo?
marihuana má zmysel keď je ilegálna. veď o čom to je... búrenie proti systému!!!!
Mliecakkorova: Heh myslíš,že keby tvoji rodičia chcu tak by si nezafajčili aj teraz? Že legalizáciou sa zvýši počet užívatelov? Je to zrejmé,ale myslím,že skor tých rozumnejších a plnoletých pretože teraz to fajčia najma mladistvý už len preto že je to moderné a zakázané...
A dik tým čo suhlasili...
a myslím, že keby sa zlegalizuje, tak by mnoho vplyvných ľudí prišlo o kšefty a to by sa im nepáčilo... teda aspoň ja si myslím, lebo dostať sa do systému je pre mňa nemožné, keďže som len normálne dievča normýlnych ľudí...
a môj otec húlil!!! bože a to je hrozný pocit!!
Fragile: To je super nápad veru...
s chlastu mozes mat halucinacie..ale to mas uz bud nejaku poruchu, alebo si v deliriu xD
trava+chlast..spanok
2. kolko rodin sa rozpadlo kvoly alkoholu? dalo by sa toho dost vela napisat tak sa zamislite
dam vam recept
raz do tidna zahulit 5x doroka hubicky to mi staci a alkohol nepijem neviem preco proste ho nemam rad podla mna stoho ludom jebe a len to vac prispieva tomu prijebanemu systemu aky je
Film
» ulozto.cz/3320112/the.uni...
Tytulky
» www.web-share.net/download/file/i...
Legalize It =O )
Akurat tuto je zakaz warezu, tak aby to nezmazali,i ked je to velmi dobry flm.
V spravach bezne denne davaju ako ludia utekaju zo Slovenska do krajin ako su Ceska republika , Holandsko Spanielsko a.t.d.tych krajin je viac a viac.
keby bola marihuana na Slovensku zlegalizovana tak by bola aj lacnejsia a
ludia by nemuseli utekat do inych statov , v tom pripade by stupol pocet turistov v tej nasej vlade si to nevedia uvedomit ze prave ganja moze byt prave ten clanok ktory postavy slovenskko na nohy.....
A mozno tomu chcu zabranit len preto aby sa nevifajcilo vela travi ( to aby im ostalo viac.) TAKZE POTREBUJEME ABY BOLA GANJA NA SLOVENSKU LEGALNA A POTREBUJEME JEJ VELA ....TAK SA V TEJ VLADE ZOBUDTE A ZACNITE NIECO RIESIT.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!