no newm preco to akoze je v tak malo krajinach.....neni to nic zle....nezomiera sa na to...neni na tom zavislost.....nechapem to.....ale tak nici to zdravie ale aj pomaha....vse je na daco dobre aj zle....ja som za legalizaciu!!!!!!!a vy???
Moze byt na tom zavislost, je dokazane ze to moze byt skodlivejsie ako cigarety, zdraviu to nie je prospesne absolutne nicim a boli zaznamenane pripady ked sa ludia scvokli - to iba tak na uvod, aby si deti precitali nieco pred tym, ako zacnu otvarat usta v diskusiach.
A ja som proti. Mohli by to byt dvierka k vacsim drogovym zavislostiam, vsetci by tu hulili jak najati. No to by dopadlo.
lol a kto vravi ze si ju budem kupovat ty kar....rofl.....akoze aj pestovat sa da... a zavisli na otm budes iba ak si taky kkt a hulis od rana do vecera....ja hulim tak raz dva krat v tyzdni a uplne nic mineni....
To si mozes mysliet alebo sa hranica bude zvysovat.
Zaujimave, ze ma nazyvas karom a ani ma nepoznas.
A aj pestovat sa da? Tak kde je problem ked ju hulis, na co pindas, ze nie je legalna, ked ju ajtak fajcis a aj keby legalna bola stale by si ju este fajcil nelegalne?
Btw post 9 zaroven ukazuje mozny dokaz toho, ako to lezie na mozog, pretoze moc normalnych argumentov som tam nenasiel.
5,6 ...nuz ano...ale ako spomenul 9, s rozumom... nie kazdy den, od rana do vecera hulit a byt vymlety...proste ked taky niekto je, tak legalizaciu k tomu nepotrebuje aj tak...
Za urcitych podmienok (od 18 alebo viac, v sukromi, drzanie/pestovanie iba maleho mnozstva) povedzme.. Inac urcite nie aj ked je to makka droga stale je to droga, uplnou legalizaciou by nastal akurat tak tazky bordel..
13...jj sak aj mne stacilen tak ze urcite mnozstvo....a pestovat len pre vlastnu spotrebu tez len urcity pocet rastlin....ale tak nezabranime tomu aby sa to predavalo
A co sa tyka legalizovania veci, som za legaliciu vsetkeho, pre konkretne potreby jednotlivca.
nech fajci marihuanu on sam, pumpuje kokain a neviem co. Je to jeho zivot, nemame pravo do neho zasahovat pokial to nechce.
Pokial robi clovek v ramci seba, nech si robi to chce, pokial nezacne akokolvek ublizovat druhemu, vtedy tvrdy trest.
Ak chce niekto fajcit marihuanu, pichat heroin, nech im urobia nejake uzemie, z vedomim ze opustia to uzemie iba ak na nich prestanu posobit ucinky. Aby boli pod kontrolov sameho seba, co je znizene riziko na ublizenie druhemu.
Nech si clovek robi so svojim zivotom to chce, pokial neublizuje ostatnym
20...dealer by s tym absolutne nic nemal, naopak, stratil by zmysel. Totiz napriklad aj v holandsku mas urcite pravidla...pri sebe mozes mat iba davku pre vlastnu spotrebu a fajcit to mozes iba doma, alebo v legalizovanych predajnach/kaviarnach, ktore by tym padom boli aj na slovensku - Kofishopy...
23. Kofishopy by ti na Slovensku určite nepokryli dopyt....a myslíš že dealer by sa vzdal tak lahko takého dobrého obchodu a aj v Holandsku majú dealerov
18 pre zabeusa kedze neprecital poslednu spravu tak opat kopirujem
co chcem ako dosiahnut?
u mna kazdy clovek slobodny a zodpovedny sam za seba. Treba ho poucit, ak sa aj napriek tomu rozhodnie pre marihuanu, co ma do toho. Jeho zivot.
Inac, uz nemam ten clanok, kamos mi poslal, ze na velkych sportovych podujatiach v anglicku a este neviem kde, je traba na ten povolena. Policii sa to velmi osvedcilo. Lebo co robi spity clovek, podskakuje ide sa bit a ine vytrznosti. Zhluleny clovek sa smeje, kazdemu podava ruky. Co viem tak policii sa to velmi osvecilo.
osobne by som zakazal radsej alkohol ako marihuanu. Alkohol ovela viacej ublizuje triezvym ludom. Vacsinou muz domom pride spity, zacne bit zenu, deti a byt majster sveta. Dava odvahu, uz sa autom bojim ist bo pojde nejaky spitak oproti ...
Nepijem ani nehulim ale pre mna osobne je lepsie nech druhi radsej hulia ako maju pit a robit bordel. Inac urcite sa viacej kladne olada zhuleny ako spity.
neviem mne je jedno ci je legalizovana alebo nie, ako povedal zabeus ci kto, tak kto chce si zozenie
a inak sice sa z toho zopar ludi zcvoklo,ale to nie priamo z travy ale proste ze na to mali nabeh.....a ta trava to spustila....takisto spustacom mohlo byt niečo ine....len nikto z nas dopredu nevie ci na to mame nabeh alebo nie pokym sa nam to nestane.....tak ja len tolk
hlavna vec, ze do mna kazdy picoval, ked som zalozil forum o mazani diskusii, lebo tu uz take bolo...o legalizacii marihuany je tu uz niekolko diskusii...
Ahojte. Prosim vas mam thaky mensi problemik aa bola by som rada keby mi niekto napisal teda odpisal...potrebujem vediet ako mam spravit bongo z obycajnej flase..robila som to minuly rok aale zabudla som to aa teraz newiem ci to dobre sptavim...prosim kto vie nech mi napise v skratke ja to uz pochopim taa flasa ma byt litrovka?? aa to hore do hrdla dam alobal aa do toho ganju?? prosim napiste mi!!!!!!!!! fest potrebujem....dakujem
na lekarske ucely a podobne veci (kamoskina mamina si tak robila cajiky na zakal oka ci co to ale to bola slabota ta jej neprotestujem, ale inak som proti takejto legalizacii...
siska je asi 16 krat nezdravsia ako cigareta vysvetlim preco: na plucach sa nachadzaju vlasocky ktore zachytavaju necistoty a znizuju riziko infekcie zo zaciatku na maximum no cim sme starsi tak menej a menej je dokazane ze tabak tieto vlasocky priamo likviduje a obera nas tak o prirodzenu ochranu organizmu fajcenie samo o sebe respiracne problemy nesposobuje len znizuje krvny obeh preto sa to prejavuje na kondicii ale nic koli comu by sa malo umriet no nici nasu ochranu a tak je u fajciara zvisene riziko napriklad rakoviny pluc narozdiel od nefajciara no a marihuana robi s plucami to iste ibaze 16 nasobne .... som proti legalizacii nechcem zit vo svete kde mi ubera zivot len to ze prejdem po ulici aj ked to tak uz mozno je
sranda ze ludia su tak vehementne proti trave, ale ze su legalne cigy pri ktorych mas do 10 rokov smrt (rakovinu) istu na 80% ak si tuhy fajciar, to ma kazdy v pi*i.
Trava sa nefajci kazdy den 20x ako cigy.
Su rozne sposoby fajcenia/konzumacie, napr kolaciky/mlieko su skodlive 0 na pluca samozrejme. Pripadne vodne bongo, nie zrezana flasa, ale normalne bongo, kde sa dym prefiltruje cez vodu.. jasne ze to nieje 100% safe, ale 1 sluk z takehoto vodneho bonga / 20 cig za den... hmm.
A sorry za multipost, ale to som este zabudol spomenut Vaporizer, pri ktorom trava nehori, ale sa len zohrieva na urcitu teplotu (nevznika decht), tam je skodlivost pre pluca nulova. Takze tak :>
Psychonaut: nebudem studovat tvoje pochybne stranky a zdrojov toho co som si nevymyslel je velmi vela mozes googlit ja totizto nie som debilko ktory si zaklada nazor lebo jeden clovek povedal a tym ze to budes obhajovat pravdu neznicis len ju zatienis viac menej mi to je jedno hulte si kolko chcete nakoniec aj ja som kedysi hulil ale netrepte ze je to neskodne prosim vas to moze povedat len ocividne nevzdelany blb
psychonaut: cigy nesposobuju rakovinu len zvisuju riziko jej vzniku rovnako ako ani trava nesposubuje rakovinu len zvysuje riziko jej vzniku decht plucne vlasocnice nenici nastuduj si to troska nebudem plitvat silami a nieco ti vysvetlovat lebo zo skusenosti viem ze kazdy hulic si bude trepat svoje za kazdu cenu a ze z cigy mas do 10 rokov rakovinu na 80 percent ? troska chabe povedal by som skutocne percento rizika vzniku ani antitabakove organizacie nepublikuju
a pre uplnost este pre tvoju osobnu spokojnost dodam ze je mi uplne jedno co si kto robi vo svojom sukromi ale vo svete kde mi s tym svinstvom budu chodit ludia pod nosom zit nechcem a to ci sa ti to paci ci nie nechce vela ludi takze legalizacia ani naznakom nehrozi
A ja si zakladam nazor na tom ze jeden clovek povedal? Ten sarkazmus som nepochopil asi . Moj ciel nebol obhajovat hulenie, ale uviest na pravu mieru veci ktore tu boli povedane a neboli pravda, resp. boli dost skreslene. Hlavne mi bolo luto toho typka co zalozil toto forum jak ho hned vsetci zrusili aky je kkt. a ze trava je neviem aka smrt a zlo. Aj ked zalozit to do temy zmysel zivota, no chapem ...
Sorry ale argument ze "trava je 16x skodlivejsia ako cigarety" je dost zgeneralizovany a _dost_ zavadzajuci. Ako som vyssie spomenul, brutalne zalezi na forme uzitia atd. ale ved to asi aj tak vies ak si hulil .
Tie stranky inak nie su pochybne, to su normalne studie, aj zo zdrojom a aj zo zdrojom vyskumneho ustavu, ktory to robil, takze pochybne sa mi zda byt skor to 16 nasobna skodlivost, nic v zlom, verim ze mas na to zdroj:>.
Ja ziadnu pravdu netienim, za kazdym z tych predchadzajucich postov si stojim. Samozrejme ze netvrdim, ze vdychovanie dymu z jointa kde je tabak a trava z ubohym "filtrom" ze to je neskodne (hm, vazne sa nepovazujem v tejto oblasti za nevzdelaneho blba, sorac . (btw. tam je tych x krat viac dechtu, nejde o skodlivost, ide o decht. - pri napr. vaporizeri je 0 dechtu.)
No a tak, inac vlastne zbitocna diskusia ze ano , ale chcel som sa proste k niektorym veciam vyjadrit.
No skoda, zjavne si ma predstavujes ako jebnuteho hulica co denno denne je vyfajceny a omiela si klobasy len aby si to obhajil, no snazim sa pridrziavat faktov, a tiez si viem aj iny nazor vypocut .
jezis no koho ineho nez decka prijabane pubertalne moze napadnut taky prijebany napad (ja ciem pouzit dve rovnake nadavky v jednej prijebanej vede je dost napicu ale ma uz serete vy mala spunty)
kde som skoncil?
Jaj ze prijebane deti, ani rozmyslat to nevie, nieze by mali ci, uz si uplne odfajcili mozok
boze kam by sme sa dostali,
nebudem to tu rozvadzat radsel lebo to by si dlho nacitavala stranka keby som to tu cele rozpisal
si viete predstavit nahuleneho typka za volantom auta?
alebo tie prij.. deti sa budu nahanat po ceste lebo si nic nebudu uvedomovat a vzdy najhorsie dopadne vodic lebo nedaval pozor
aj ked mi to niekto vyvrati, ako som povedal nebudem to vypisovat romany,
je to prijebany napad a basta
mariska akurat tak na medicinske a liecebne ucely a konec !!!
Red-hawko - neviem preco hned spajas legalizaciu marihuany so zhulenym typkom za volantom...to je taky isty problem, ako ked je legalny alkohol a vodici jazdia pod vplyvom alkoholu...trava nie je v nicom horsia ako alkohol a ked je legalny alkohol, tak nevidim dovod preco nemoze byt aj trava...inac typka co jazdi zhuleny poznam
Osobne som skor za dekriminalizaciu, ked to funguje inde, napriklad v Holandsku, tak to moze fungovat aj u nas...napr. v Holandsku mozes mat pri sebe najviac 5g travy, kupit sa da len v tych cofee baroch a fajcit ju mozes len tam alebo doma...nevidim v tom problem a aj tak - huli sa ci uz trava legalna je alebo nie je...a keby stat trochu rozmyslal, tak ju dekriminalizuje, mal by z toho peniaze stat a nie dilery a zaroven by sa aj dilery travy obmedzili, takto su skor podporovani...
jedna vec je uz to ze na slovensku trava zlegalizovana aj tak nebude...ja som proti...na huleni je zavislost kto povie ze neni ani sam nevie...ale ako alkohol dat od 21?aky by to malo zmysel ked aj tak je od 18 a predaju ho neplnoletym...aky by to malo zmysel?toto su veci tazko kontrolovatelne a ocividne ani pokuty vecierkam a potravinam nepomahaju...stale sa predava neplnoletym...legalizacia by mala jedno pozitivum a to zvysenie cestovneho ruchu...aspon volako by europa poznala slovensko ked uz nicim inym...aj negativna reklama je reklama
samozrejme nech sa to zlegalizuje aj tak to kupuju ludia a hulia gandžu či je to powolene abo nie a ze sa to zlegalizuje tak je ztoho menej problemov takze tak ja som za...huliť budem aj tak ae nie
hulenie je dobra vec urcite je to lepsie ako keby mam byt vkuse najebany radsej si budem vyhulovat a mozem jebat seckycch kkokotov akurat tak do huby co vzivote nevyskusali gandzu a rozpravaju o nej ako keby je to najhorsia vec na svete proste ste ubohy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
A ja som proti. Mohli by to byt dvierka k vacsim drogovym zavislostiam, vsetci by tu hulili jak najati. No to by dopadlo.
Zaujimave, ze ma nazyvas karom a ani ma nepoznas.
A aj pestovat sa da? Tak kde je problem ked ju hulis, na co pindas, ze nie je legalna, ked ju ajtak fajcis a aj keby legalna bola stale by si ju este fajcil nelegalne?
Btw post 9 zaroven ukazuje mozny dokaz toho, ako to lezie na mozog, pretoze moc normalnych argumentov som tam nenasiel.
mali by to vystrnadit prec!!
5,6 ...nuz ano...ale ako spomenul 9, s rozumom... nie kazdy den, od rana do vecera hulit a byt vymlety...proste ked taky niekto je, tak legalizaciu k tomu nepotrebuje aj tak...
Nezabranime ale obmedzime pocet, 14.
A co sa tyka legalizovania veci, som za legaliciu vsetkeho, pre konkretne potreby jednotlivca.
nech fajci marihuanu on sam, pumpuje kokain a neviem co. Je to jeho zivot, nemame pravo do neho zasahovat pokial to nechce.
Pokial robi clovek v ramci seba, nech si robi to chce, pokial nezacne akokolvek ublizovat druhemu, vtedy tvrdy trest.
Ak chce niekto fajcit marihuanu, pichat heroin, nech im urobia nejake uzemie, z vedomim ze opustia to uzemie iba ak na nich prestanu posobit ucinky. Aby boli pod kontrolov sameho seba, co je znizene riziko na ublizenie druhemu.
Nech si clovek robi so svojim zivotom to chce, pokial neublizuje ostatnym
Marihuana PROTI!!!!!...už aj tak je slovenský národ dosť vymletý netreba to ešte zhoršovať...
nehovoriac že marihuana može byť vstupná droga pre horšie veci ale to už je vec sebazaprenia...
Ako to tu už odznelo: kto chce huliť ten si dávku zoženie...lergalizáiou by sa len ulahčila vec drogovým dealerom
Marihuana PROTI!!!!!...už aj tak je slovenský národ dosť vymletý netreba to ešte zhoršovať..."
20. Nepripadali ti tieto dve vety uplne protikladne?
co chcem ako dosiahnut?
u mna kazdy clovek slobodny a zodpovedny sam za seba. Treba ho poucit, ak sa aj napriek tomu rozhodnie pre marihuanu, co ma do toho. Jeho zivot.
Inac, uz nemam ten clanok, kamos mi poslal, ze na velkych sportovych podujatiach v anglicku a este neviem kde, je traba na ten povolena. Policii sa to velmi osvedcilo. Lebo co robi spity clovek, podskakuje ide sa bit a ine vytrznosti. Zhluleny clovek sa smeje, kazdemu podava ruky. Co viem tak policii sa to velmi osvecilo.
osobne by som zakazal radsej alkohol ako marihuanu. Alkohol ovela viacej ublizuje triezvym ludom. Vacsinou muz domom pride spity, zacne bit zenu, deti a byt majster sveta. Dava odvahu, uz sa autom bojim ist bo pojde nejaky spitak oproti ...
Nepijem ani nehulim ale pre mna osobne je lepsie nech druhi radsej hulia ako maju pit a robit bordel. Inac urcite sa viacej kladne olada zhuleny ako spity.
a inak sice sa z toho zopar ludi zcvoklo,ale to nie priamo z travy ale proste ze na to mali nabeh.....a ta trava to spustila....takisto spustacom mohlo byt niečo ine....len nikto z nas dopredu nevie ci na to mame nabeh alebo nie pokym sa nam to nestane.....tak ja len tolk
zabeus má svteu pravdu.. ako vždy
aj cigarety by mali zakázať:p
ja by som zakazal aj tabak
ti sprosti sa zhulia k smrti a bude menej idiotov behat po tomto svete a kto ma rozum, tak bude hulit s mierou alebo nebude vobec !
jednoducho povedane prirodzena selekcia, uvedomelejsi ostanu, ti co su menej soncia
Trava sa nefajci kazdy den 20x ako cigy.
Su rozne sposoby fajcenia/konzumacie, napr kolaciky/mlieko su skodlive 0 na pluca samozrejme. Pripadne vodne bongo, nie zrezana flasa, ale normalne bongo, kde sa dym prefiltruje cez vodu.. jasne ze to nieje 100% safe, ale 1 sluk z takehoto vodneho bonga / 20 cig za den... hmm.
» www.webmd.com/mental-health/n...
Nech sa paci, mozte si postudovat trosku.
Budem rad ak mi niekto ukaze zdroj ako je trava 16x skodlivejsia ako cigy
Sorry ale argument ze "trava je 16x skodlivejsia ako cigarety" je dost zgeneralizovany a _dost_ zavadzajuci. Ako som vyssie spomenul, brutalne zalezi na forme uzitia atd. ale ved to asi aj tak vies ak si hulil .
Tie stranky inak nie su pochybne, to su normalne studie, aj zo zdrojom a aj zo zdrojom vyskumneho ustavu, ktory to robil, takze pochybne sa mi zda byt skor to 16 nasobna skodlivost, nic v zlom, verim ze mas na to zdroj:>.
Ja ziadnu pravdu netienim, za kazdym z tych predchadzajucich postov si stojim. Samozrejme ze netvrdim, ze vdychovanie dymu z jointa kde je tabak a trava z ubohym "filtrom" ze to je neskodne (hm, vazne sa nepovazujem v tejto oblasti za nevzdelaneho blba, sorac . (btw. tam je tych x krat viac dechtu, nejde o skodlivost, ide o decht. - pri napr. vaporizeri je 0 dechtu.)
No a tak, inac vlastne zbitocna diskusia ze ano , ale chcel som sa proste k niektorym veciam vyjadrit.
Pekny den, zatial .
Legalizaciu by som ani ja nechcel, ja som proti legalizacii urcite. Mozno dekriminalizacia by nebola zla.
kde som skoncil?
Jaj ze prijebane deti, ani rozmyslat to nevie, nieze by mali ci, uz si uplne odfajcili mozok
boze kam by sme sa dostali,
nebudem to tu rozvadzat radsel lebo to by si dlho nacitavala stranka keby som to tu cele rozpisal
si viete predstavit nahuleneho typka za volantom auta?
alebo tie prij.. deti sa budu nahanat po ceste lebo si nic nebudu uvedomovat a vzdy najhorsie dopadne vodic lebo nedaval pozor
aj ked mi to niekto vyvrati, ako som povedal nebudem to vypisovat romany,
je to prijebany napad a basta
mariska akurat tak na medicinske a liecebne ucely a konec !!!
s tym alko od 21, nech najprv stat zacne trestat zato ze piju 14 rocne deti, potom za mozeme dostat dalej, ale v principe suhlasim
a to dalsie, zle si to povedal, legalizovat nie,
ak si to chce robit nech to robi, je to jeho vec
ale nech si tie ucinky pretrpi doma v tichu,
a ne ze bude otravovat a rabovat po ulici ze bude hulit za volantom a podobne
spolocnost sa znazi zakazat/obmedzit fajcenie a nejaky kkt chce legalizovat marisku, no
starovek > stredovek > novovek > najnovsie dejiny > doba kamenna
Osobne som skor za dekriminalizaciu, ked to funguje inde, napriklad v Holandsku, tak to moze fungovat aj u nas...napr. v Holandsku mozes mat pri sebe najviac 5g travy, kupit sa da len v tych cofee baroch a fajcit ju mozes len tam alebo doma...nevidim v tom problem a aj tak - huli sa ci uz trava legalna je alebo nie je...a keby stat trochu rozmyslal, tak ju dekriminalizuje, mal by z toho peniaze stat a nie dilery a zaroven by sa aj dilery travy obmedzili, takto su skor podporovani...