@denix Každý musí raz začať na stenu predsa a legály sú na to ideálne. To už podľa tvojej logiky by si to začiatočníci mohli nacvičovať akurát tak na fasádach svojich domov kým sa dostanú na úroveň legálnej steny
Skôr práveže tie ilegálne steny by mal nechať tým, ktorí to vedia veľmi dobre alebo do svojich výtvorov vedia vtesnať myšlienku, keďže väčšina legalov aspoň z mojej skúsenosti je aj tak skrytá pred širokou verejnosťou čím tá podstata graffitov dosť upadá, ale zas nie som za to aby sa jebal cudzí majetok lárom fárom len preto že niekto si povie aké je to kúl zbombovať stenu historickej budovy pri ktorej sa nemusí ani na špičky postaviť a najbližšia kamera je tristo metrov od neho otočená do neba...
@mate1938 skús sa ísť na obecný úrad spýtať tam by o tom tuším mali mať prehľad
@karlotiskot hej hej chápem,ale ved sprejom sa dá robiť aj na plátno, OSB dosky -(čo by síce asi bolo finančne naročnejšie než legálnesteny,ale dása) ,len tie steny legálne v žiline vyzereraju strašne ( proste tam chodia nevykreslené deti si načarbať "evka lubim ťa" ,tak som myslela ,že aj toto je ten pripad.
@denix Šak tak keď vieš kde je tak poraď tuto chlapcovi
A hej to chápem, najlepšie keď také pičoviny presprejujú cez výtvor, ktorý sa napríklad roky nikto, ani nováčik ani veterán neodváźi z úcty k dielu ani len potagovať.
Za to by som ruky lámal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Skôr práveže tie ilegálne steny by mal nechať tým, ktorí to vedia veľmi dobre alebo do svojich výtvorov vedia vtesnať myšlienku, keďže väčšina legalov aspoň z mojej skúsenosti je aj tak skrytá pred širokou verejnosťou čím tá podstata graffitov dosť upadá, ale zas nie som za to aby sa jebal cudzí majetok lárom fárom len preto že niekto si povie aké je to kúl zbombovať stenu historickej budovy pri ktorej sa nemusí ani na špičky postaviť a najbližšia kamera je tristo metrov od neho otočená do neba...
@mate1938 skús sa ísť na obecný úrad spýtať tam by o tom tuším mali mať prehľad
A hej to chápem, najlepšie keď také pičoviny presprejujú cez výtvor, ktorý sa napríklad roky nikto, ani nováčik ani veterán neodváźi z úcty k dielu ani len potagovať.
Za to by som ruky lámal.