Mne sa lúbi, ale dnes som ho poriadne nesledovala, kedže som čistila ventilátor, ktorý bol zašpinený ako hrom... Co to bolo za dieťa, ktoré chcela hlavná spovedníčka utopiť?
to bolo decko sestry Calan ale kedze bol chlapec a nie dievca museli ho zabit lebo chlapec spovednik prinasa smolu..ale napokon chlapec prezil vdaka richardovi
tuším som to včera zapla..."ty hlúpa, bola by si schopná obetovať všetko, v čo veríš a všetko, čo si len pre lásku muža /pátrača, ako som pochopila/, ktorý ťa nesmie milovať! /alebo niečo v tom zmysle/ ...vtedy som to vypla
@baggy tiež som z toho zmätená kamarátky mi o tom hovorili a znelo to zaujímavo...že oživuje ľudí, nesmie sa dotknúť tej svojej aby ju nezabil... a zapla som to a boli v nejakej krajine veterných mlynov, všetko vyzeralo ako z plastelíny...trochu mi to pripomenulo ten uberotravný seriál na jetixe, už som len čakala kedy dobehne to dievča s ružovými vlasmi
lool vy trtkovia sak to je aj kniha koho to bavy da sa kupit v brlohu D moj kamos to cital este ked ani jojka nebol a to neni calan ani kalan ale kahlan zedicus a richard
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
pozerám to len kvôli nemu
a v minulej časti bol bez košele trištvrte dielu
Ja len dúfam, že dajú všetky časti a nielen jednu sériu
ja: - To ťo za intelektuálny skvost sleduješ?
matka: - Legenda o pátračovi či tak nejak.
ja: - *omg*
...
ja: - Ale obstojný chlap.
-----
A za boha neviem ktorý, lebo podľa gúgla to pátrač nebol.