veď leginy alebo tie športove či jake to su tie ubory pre bežcov, cyklistov a neviem koho všetkého čo odvádza pot a podobne... ved to nosia... ale žeby som to nosil ja ... nie
Moze to byt pohode, ale ked ma niekto mohutnejsie stehna a zadok alebo celkovo je taky nejaky mohutnejsi, tak to asi nebude az tak pohode #nofatshaming
@obsession no ked tak rozmyslam vlastne mas pravdu ked je zima trenuju v takych teplakoch co sa mozno aj leginami daju nazyvat ja neviem nevyznam sa v tom
@torpedo08 ti ktorich predsa poznam torpeeedo ..ale nie fakt su to kamarati ..a chodia hrat vsade..akurat jeden kamos bol hrat do nemecka a ano znie to smiesne alr co maju robit chudaci ked musia trenovat i ked je zima pada dazd a tak
na šport takto na jar abo jeseň v pohode, ale na bežne nosenie by som si to isto neobliekol....
ale ty si kľudne daj aj lodičky a ženske tričko a parochňu a bude z teba princeznička
@hidden42 podľa fotky je to na šport, keď som bol na bicyklovom tripe, tak mi Ázijský kamoš výslovne odporúčal to kúpiť, že mi nebude tak teplo, a skúsil som to, a ono to fakt ochladzuje a chráni proti slnku... hlavne, ak niekto je dlho v lete vonku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale prečo by už niekto nosil legíny za iným účelom ako "tepláky"?
na slovenskej stránke!!!!!
ale ty si kľudne daj aj lodičky a ženske tričko a parochňu a bude z teba princeznička