Ahojte, zaujímalo by ma, ak by došlo k takej situacii... ja som už dospelí, 18 rokov, občiansky preukaz som mal so sebou, boli by sme v susednej dedine s kamarátmi, niektorý kamaráti ešte nemali 15 (tj. nemali občiansky preukaz), niektorý mali občiansky p
Obciasky nemusis nosit so sebou. Nie je na to ziadny zakon. Ale policajt ma pravo ta zadrzat z dovodu tvojej identifikacie. Teoreticky. Prakticky sa s tebou natahovat nebudu pokial si nic vazne nespravil. A tebe by hrozilo nieco iba v pripade keby ste pili alkohol a niekto by na teba povedal ze ty si im ho kupil.
policajt ta ma pravo predviest na policajnu stanicu ak nemas pri sebe doklad totoznosti a strpiet vsetky ukony na zistenie tvojej totoznosti, ziadny dozor mladsich neplati, niesi ich zakonny zastupca a absolutna blbost je, ze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
poprosím doplniť, moja imaginácia je nedostačujúca
az teraz som si vsimol, ze tam chyba cast vety, ktora tam bola napisana ..
"absolutna blbost je, ze mladsi ako 15 rokov by nemohli byt vecer vonku, okrem vyhlasenia stanneho prava"
PS: uz viem preco mi to nedalo zvysok prispevku, pretoze "super birdz" nepodporuje niektore specialne znaky