Krásny deň Vám prajem. Chcela by som sa informovať o vysokej škole v KE.
Hlavne tí, ktorí ste tam tento rok robili príjimačky, aké to bolo?
Na prihlášku ste písali svoj prospech/známky zo strednej školy alebo nie?
Mohli ste na chémii používať kalkulačky?
škola plná korupcie + tá škola sa rozpadá, stači sa pozrieť na túto školu a na školu v čechách, a je tam neporovnateľný rozdiel, že na UPJŠ žiadne peniaze do školy investované neboli
@darkenprincess české školy jednoznačne! väčšina biológov, anatómov, fyzikov, chemikov atď tí čo jednoducho písali dejiny biológie študovali pochádzali z čiech
@darkenprincess mam za sebou prijimacky a mozem ti povedat,ze ak vies biolu a chemiu tak spravis prijimacky a zoberu ta ja som neplatila ziadne uplatky ani nic podobne takze takto ,pis kludne ked chces nieco vediet o priprave a tak
@darkenprincess ale tiez ked som sla na prijimacky a pripravovala sa,tak som pocuvala plno reci,ze bez uplatkov a konexii sa tam nedostanem,lebo nedostal sa tam ten henten jednotkar....proste somariny,ak to vies,nemas problem,len treba byt rozvazny a davat pozor co krizikujes a znamky nikoho nezaujimaju na ziadnej lf
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a čo myslíš plná korupcie? vraj sa tam nedá podplácať..
» www.webnoviny.sk/slovensko/clano...
je toho omnoho viac, je to choré a na zamyslenie
neviem či by som zvládla intrák a v KE už bývanie mám zatial
ale aj ja som počula, že Martin je naj
Ved tam sa podpláca že mi je až do plaču z toho ten kto neuspeje v PS si miesto zaobstará cez peniaze