Ahoj. Ja sa hlásim, aj do Prahy a Martina. Priorita je 2LF Praha, učím sa hlavne podľa ich modeloviek. BIO mám už prejdenú, chémiu skoro celú a fyzika... no aj na tú príde . Ale súbežne s pražskými otázkami si pozerám aj tie brnenské.. A ty ako?
@kangoorka Ciii tak ty si na tom teda ako dobre? ... ja zatial som iba na biole, ale je pravda, že sa k tomu dokopávam ťažko, ale no ide to nejak, chémie sa bojím viac než čohokoľvek iného a fyziku na prijímačkách nebudem mať
@danielaxoxo no tak ako sa to vezme. tú bio neviem na 100%, určite si to budem musieť prejsť, povedala by som, že takých 70% viem teraz. A chémia... z tej knižky do Prahy mi chýba ešte biochémia a výpočty, potom ju budem mať celú prejdenú, ale opäť to neznamená, že na 100% ju budem vedieť .
Ako to, že nebudeš mať fyziku????????? Veď v Brne je
@kangoorka no tak to si potom riadne nadupaná z tychto predmetov čo by som ja zato dala ... no lebo ja si nedávam na lekárstvo, ale na pôrodnú, aj Martin aj Brno
@danielaxoxo to by som zrovna nepovedala . Chémia mi v Prahe príde ľahšia ako tá brnenská... A v Prahe je navyše ústny pohovor a štúdijné predpoklady na ktorých sa dá pohorieť, takže bio, chem a fyz ešte nič neznamenajú.
Už som sa chcela potešiť, že je nejaká možnosť, ako fyz obísť . Potešilo by to, obzvlášť potom, ako ma sklamalo to, že nemôžem ísť do Brna bez prijímačiek :/
@kangoorka myslím, že s pohovorom sa dá dostať vyššie, čo som počula, dosť im to pomohlo a tie študijné predpoklady aj ja robím na niektoré školy ... je to podľa mňa najväčšia blbosť ...
@danielaxoxo na jednej strane som toto počula aj ja, ale taktiež že vraj veľmi záleží na tom, na koho natrafíš, kto bude v "porote"
v každom prípade, držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ako to, že nebudeš mať fyziku????????? Veď v Brne je
Už som sa chcela potešiť, že je nejaká možnosť, ako fyz obísť . Potešilo by to, obzvlášť potom, ako ma sklamalo to, že nemôžem ísť do Brna bez prijímačiek :/
v každom prípade, držím palce