Prosím Vás Potrebovala by som malu radu, v skole mame spracovat jednu historicku udalosť..(na scenku) z naších dejín. Ktorá by vas najviac zaujala a ktorá by sa aj dala najlepšie previesť, a bola by aj zaujimavá
ano, desiree, ale napriklad si viem rpedstavit ako hraju vyznamny usek z jeho zivota, a to tazenie v Rusku, ako Kutuzov s nim vypiekol, a vobec hrat Napoleona, to si vyzaduje kvalitnych hercov, zodpovednost...a davku odvahy, alebosa to iba mne tak zda?
z nasich dejin? no stuorvci su u mna jednotka, ale na divadelne predstavenie si viem predstavit Zivot Cyrila a Metoda, alebo zivot Slovakov za duhej svetovej vojny, alebo Stefan I. prvy uhorsky kráľ, asi tieto useky by ma najviac zaujimali, isteze, este mozte zahrat neandertalcov z doby neviemakej ladovej kamennej ci diamantovej, mate to fajn, ze ste akcna skola, ja som o takom dacom vzdy mohla len snivat, zdravo vam zavidim vela zdaru
ked tak nad tym uvazujem najlepsie by bolo spracova vyznamnu postavu z nasich dejin, co je trbars Ludovt Stur, a tam si zahraje kopec ludi, Hurbana, Hodzu, tie ich stretka, cely zivotopis a predstavenie by bolo ako zobrazenie jeho zivota, jake dzive, mozem byt Hodza?
antropofobia, tej vete v zatvorke akosi nerozumiem, ak aj rad pil, a co teraz? mame sa z toho zblaznit? takto asi zmyslaju novinari z Noveho casu ako ty, zgustli by ste si aj na antickych basnikoch, ktori ospevovali v basniach víno? c c c a este raz c
ja by som si zahrala...ehm...zrazu si neviem vybrať
Štúra určite nie. Nepáči sa mi ako osobnosť, aj keď možno (asi, určite) toho spravil pre nás dosť. Ja jediného koho ako tak znášam zo slovenských dejín - preberali sme ho aj na dejepise aj na litike je Kollár. Ale pravda je, že ani neviem, čo by som zahrala. Možno by som zahrala predspev Slávy Dcéry.
...Vyvesenie sovietskej zastavy nad budovou Reichstagu v Berline 7.maja 1945 ....aby nacisti pochopili ze prehrali a vzdy prehraju...že nie kazda ideologia je ta prava a žiadana ..!
No vybrala som taku temu co nebude nejaka zabava ale tak vyzera dobre na spracovanie takze adela ostrolucka. stur sladkovic hurban hodza nazov tom unemam ale viem ze ti tam budu vystupovat a diq za napady a uz mam aj dvoch hercov to je este lepsie
vau lepsie ste nemohli ybrat, moje naj obdobie, a tak teda adela ostrolucka, to by so mchcela, ak je zadana tak hodza, ale asi je tam hacik, nie ste z kosic , skoooooda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
z nasich dejin? no stuorvci su u mna jednotka, ale na divadelne predstavenie si viem predstavit Zivot Cyrila a Metoda, alebo zivot Slovakov za duhej svetovej vojny, alebo Stefan I. prvy uhorsky kráľ, asi tieto useky by ma najviac zaujimali, isteze, este mozte zahrat neandertalcov z doby neviemakej ladovej kamennej ci diamantovej, mate to fajn, ze ste akcna skola, ja som o takom dacom vzdy mohla len snivat, zdravo vam zavidim vela zdaru
A tak ja som myslela ze nejake oslobodenie ale to by sa asi dost tazko zahralo .... ale dakujem aj tak za vsetky napady ...
a nad JAnosikom samozrejme porozmyslam
Štúra určite nie. Nepáči sa mi ako osobnosť, aj keď možno (asi, určite) toho spravil pre nás dosť. Ja jediného koho ako tak znášam zo slovenských dejín - preberali sme ho aj na dejepise aj na litike je Kollár. Ale pravda je, že ani neviem, čo by som zahrala. Možno by som zahrala predspev Slávy Dcéry.