chcela by som sa opytat na vase skusenosti ohladom kozmetiky,,resp.puder a make up ktory vyzera prirodzene.akne nemam ale make up pouzivam na zjednotenie pleti a aby zakryl mierne rozsirene pory.momentalne pouzivam anfinitone od maybelline a puder rimmel
dnes mi veduci povedal, ze najkrajsie zenske su take ktoré sa vôbec nemaluju... na bezny den... ine je to ked idu niekde na svadbu ale ja by som sa ani tam proste neznesiem nieco ako make-up abo nieco podobne na ksichte ble... ale vela stastia pri hladani.. priznam sa neviem poradit bo nepouzivam take vecicky.. iba maskara a linka to je vse
Takto: neviem či píšem správne a nejako extra sa nevyznám... ale myslím že by si mohla skúsiť TÓNOVACÍ KRÉM napr. Nivea , tuším to nieje také nápadné ako make-up a zakrýva len drobné nedostatky, hydratuje pleť. Skús sa spýtať naň v drogérke
Ja mám Dream Satin Liquid od Maybelline, ten najsvetlejší.. vyzerá celkom prirodzene až na to že je dosť mastný =/ púder mám nejaký RImmel ... a vyzerá to celkom v pohode...
ak nemas akne, tes sa a nedavaj si make-up ani puder. zbytocne si mozes plet pokazit. uplne staci korektor na kruhy pod ocami, spirala a lesk. vazne, vela bab by ti zavidelo, ze nemas akne
no tak, možno je chyba ešte pred tým, ako si ten make-up nanasas.. skus si predtym spravit píling pleti
ja osobne pouzima Rimmel ale nieje to mejkap ale krycí krém. a myslím, že v tom je rozdiel.. a je zbytočné patlať na seba niečo každý deň.. ja mám momentálne tiež krásnu pleť bez akné a myslím, že je to tým, že akonáhle začne byť teplo, nepoužívam žiadny krycí krém a ani púder.. proste nič. pleť dýcha a je to v pohode.. skus nad tym popremýšlať.. a samozrejme, ked ides niekam, kde proste chces byt nalicena, tak budis. ale pokial to nieje nutnost, tak by som to nerobila
ak sa toho nechces vzdat tak ti poradím jedine hladať hladať a hľdať... sksuat vsetko mozne, co bude krásne sediet tvojej pleti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
dnes mi veduci povedal, ze najkrajsie zenske su take ktoré sa vôbec nemaluju... na bezny den... ine je to ked idu niekde na svadbu ale ja by som sa ani tam proste neznesiem nieco ako make-up abo nieco podobne na ksichte ble... ale vela stastia pri hladani.. priznam sa neviem poradit bo nepouzivam take vecicky.. iba maskara a linka to je vse
A púder Astor
A som spokojná
ja osobne pouzima Rimmel ale nieje to mejkap ale krycí krém. a myslím, že v tom je rozdiel.. a je zbytočné patlať na seba niečo každý deň.. ja mám momentálne tiež krásnu pleť bez akné a myslím, že je to tým, že akonáhle začne byť teplo, nepoužívam žiadny krycí krém a ani púder.. proste nič. pleť dýcha a je to v pohode.. skus nad tym popremýšlať.. a samozrejme, ked ides niekam, kde proste chces byt nalicena, tak budis. ale pokial to nieje nutnost, tak by som to nerobila
ak sa toho nechces vzdat tak ti poradím jedine hladať hladať a hľdať... sksuat vsetko mozne, co bude krásne sediet tvojej pleti
to je dobra kvalita
prave som chcela napisat, aby si vyzerala prirodzene, bohuzial co je pravdou, ze musis viac investovat
do toho...
skus Max Factor ako ti radila @takemeaway u nho sa rovna kvalita a cena, potom uz su kvalitnejsie vsetko drahsie veci...