malujem sa velmi zriedka, vacsinou len vtedy, ked viem, ze budem pod umelym osvvetlenim a potrebujem vyzerat na fotkach aj inak ako smrtka. iny pripad je ten, ked idem na nejaku hru a moj make-up ma vyjadrovat moju postavu. a este nejake profesionalnejsie fotky, tie si tiez vyzaduju trochu farieb.
viac-menej stale. samozrejme ze sa nemalujem, ked idem plavat, alebo lyzovat, alebo podobne. ani ked som doma, no malokedy som cely den doma. ked idem medzi ludi, nechcem ich vyplasit, tak trochu spiraly, make-upu a ruzu pride vhod
doma si nedávam make- up ani riasenku. Keď niekam idem tak samozrejme, že sa upravím, aby som nevyzerala ako vygrcnutá- väčšinou vstávam o piatej...tak sa mi niet čo čudovať
ráno si dám púder, dva ťahy špirálou, ak sa mi chce aj ceruzku (pravidelne som lenivá a toť je vše..kedysi som si dávala aj make up ale teraz absolútne sa mi nechce :p
korektor + mejkap + špirála pravidelne (s výnimkou dní, keď som celý deň doma)
tiene, linky, a iné (neviem vlastne, čo iná ešte...) iba keď mám takú čiernu náladu a potrebujem ju trochu zafarbiť alebo keď mám veľa času a nudím sa, alebo keď idem niekam von a chcem vyzerať nejako špeci dobre
ako kedy... ked mam vstavat do skoly o siestej na jednu prednasku, tak tam idem aj nenamalovana - nech si prednasajuci vsimne, že som skareda, tak nech mi aspon skusku da urobit ..
ked idem do skoly neskor, tj na desiatu alebo aj neskor, tak sa malujem
ked idem ku priatelovi tak ako kedy, zalezi od toho jak stiham na bus alebo ci za nim idem zo skoly...
ráno vstanem o pol hodinu skor, počkat nie o hodinu... najprv si dám linky jak kleopatra, potom tiene- skombinované hociaké farby, podla nálady, na tiene si potom nanesiem trblietky aby som bola štýlová, jako cool, potom si dám špirálu, pred očami sa ešte hrajem s mejkapom a púdrom, aby som sa neleskla, potom si dam lička do ružova, potom si dám linku okolo pier, rúž a nakoniec aj lesk... to vúbec
malujem sa vzdy ked niekam idem (napr. skola, mesto...)...linky vzdy musim mat, lebo bez nich som dost nevyrazna a nemalujem sa ked som cely den doma alebo, ked idem napr. ku konom ....
malujem sa pravidelne, dokonca aj na prax, kde by sme sa ani len malovať nemali, keď som doma tak sa nemalujem alebo viem, že v ten deň nikam nejdem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Vyzerá to dosť zvláštne
Ale ked som cely den doma, tak nic
predstieram tym ze mam oci a obocie
@majo aj ja ťa mám rad...keď po tebe čítam......
tiene, linky, a iné (neviem vlastne, čo iná ešte...) iba keď mám takú čiernu náladu a potrebujem ju trochu zafarbiť alebo keď mám veľa času a nudím sa, alebo keď idem niekam von a chcem vyzerať nejako špeci dobre
ked idem do skoly neskor, tj na desiatu alebo aj neskor, tak sa malujem
ked idem ku priatelovi tak ako kedy, zalezi od toho jak stiham na bus alebo ci za nim idem zo skoly...
keď bude najbližšia anketa alebo diskusia o najobľúbenejšom birdzákovi, máš môj hlas