nie... minule ma napadlo len tak, ze keby ma aj niekto iny chcel, co by som robila... a hned na to ma prepadla uzkost, že by som nic take nedokazala urobit (ani neveru a ani skoncit to) a hanbila som sa ze ma vobec cosi take napadlo
a nie. však to by som s tým človekom musela mať dôvernejší vzťah, ako s partnerom, čo je trochu dosť nezmysel. (áno, niektorí ľudia fakt nechcú spať s nikým, koho nemilujú bez ohľadu na...čo vlastne? mne všetko príde také nepodstatné.)
Co ja viem... urcite su tu osoby, ktore ma fyzicky pritahuju ale vazen si neviem predstavit, ze by som im neodolala... to by sa normalnych okolnosti bolo nemozne
ja nie som extrémne verný typ (no dobre, už sa to ale mení dlhšiu dobu) ale vždy, keď som neverná bola, tak to nikdy nebolo bez problémov. minimálne som z toho mala poriadne výčitky ja.
ked sa niekto taky vyskytne tak to cloveka napadne ale zrealizovat by som to nedokazala pretoze toho svojho prilis milujem na to aby som mu ublizila, po druhe aj ked na to len pomyslim tak sa hanbim a po tretie po tych rokoch s nim by som sa nedokazala pred niekym len tak obnazit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a nie. však to by som s tým človekom musela mať dôvernejší vzťah, ako s partnerom, čo je trochu dosť nezmysel. (áno, niektorí ľudia fakt nechcú spať s nikým, koho nemilujú bez ohľadu na...čo vlastne? mne všetko príde také nepodstatné.)