Velka vacsina zien povie mozog (a ine dristy), ale chlap co ho ma, no nevyzera moc pritazlivo pripadne ma prievan v penazenke, je bez vztahu, eventualne panic.
Nedá sa povedať len jedna vec, ktorá je na mužovi najpotrebnejšia..
Pre mňa je to kombinácia páru dôležitých faktorov, akým je napr spoľahlivosť, inteligencia, ale hlavne zmysel pre humor, pretože si nedokážem predstaviť vzťah s niekým, kto ma nedokáže rozosmiať...
@tommyhot to čo si napísal v @6 platí len u puberťáčiek, ktoré ešte nestihli zistiť, že väčšina krásavcov má v hlave vzduchoprázdno, nedá sa s nimi o čom porozprávať a aj tak väčšina takých len podvádza a ojebuje...
@iluzia ideálna možnosť buzerant... umelecké cítenie ... cha
ach jaj prečo sa ženy nepozrú okolo seba?
Určite má každá nejakého s vyhovujúcimi parametrami hneď pod nosom, iba ony sú slepé...
Každá tu trepe o blbostiach a len minimum z nich skutočne vie čo na nich zaberá...
A potom ma tu napadá ešte jedna myšlienka... žena povie chápavý, ale ona si pod tým nepredstaví to čo chlap... jej behá po rozume sebavedomý a vnímavý... jednoducho to spojí do chápavosti, pod čím chlap hneď vidí slabosť a podriadenosť...
Obetavosť? - na to sa ti každý môže vy....., ani kura zadarmo nehrabe... Obetavý = Slabý...to zase patrí muž k tým pošukom čo urobia pre ženu všetko... a potom sa stráca príťažlivosť, lebo žena chce vodcu... atd.
@tartar2009 ja som potom asi divna... pretoze si nemyslim, ze chlap s umeleckym citenim musi byt buzerant... A ani nahodou nie som slepa... a velmi dobre viem co na mna zabera, a prave preto, ze mam nejake skusenosti s chlapmi ako asi vacsina, uz som proste zistila co potrebujem, mozno sa to casom zmeni, neviem, ale momentalne to tak citim... vyjadrila som svoje aktualne pocity...
aha zas bod pre mna lebo ja mam obrovsky zmysel pre humor. viem rozosmiat celu triedu dokonca aj 95% učiteliek. nie že by som robil nejake kraviny ale ak chcem rozosmejem aj riaditelku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
a potom zmysel pre humor
ako to tu tak citam tak som dokonaly
Vieš, ono to môže platiť aj naopak, môže mať milióny, vyzerať úplne ideálne, ale ak je to idiot, tak ma nezaujme.
(A viem, že moje nároky sú také, že umriem ako stará dievka. A čo?
ma mozog
a ma prievan v penazenke
alebo
ma mozog
a vadi mu ze je bez vztahu a je panic
tak pochybujem o tom ze ten mozog tam skutocne ma 8)
-------
@mielikki alebo raz kvoli niekomu naroky zmenis a budes vychovavat male mielikkíčatá
takže pravdepodobnosť je... ehm, 0,00000000000000001
a potom aj ten zmysel pre humor
Pre mňa je to kombinácia páru dôležitých faktorov, akým je napr spoľahlivosť, inteligencia, ale hlavne zmysel pre humor, pretože si nedokážem predstaviť vzťah s niekým, kto ma nedokáže rozosmiať...
ach jaj prečo sa ženy nepozrú okolo seba?
Určite má každá nejakého s vyhovujúcimi parametrami hneď pod nosom, iba ony sú slepé...
Každá tu trepe o blbostiach a len minimum z nich skutočne vie čo na nich zaberá...
A potom ma tu napadá ešte jedna myšlienka... žena povie chápavý, ale ona si pod tým nepredstaví to čo chlap... jej behá po rozume sebavedomý a vnímavý... jednoducho to spojí do chápavosti, pod čím chlap hneď vidí slabosť a podriadenosť...
Obetavosť? - na to sa ti každý môže vy....., ani kura zadarmo nehrabe... Obetavý = Slabý...to zase patrí muž k tým pošukom čo urobia pre ženu všetko... a potom sa stráca príťažlivosť, lebo žena chce vodcu... atd.
súhlasím