@feerinko@pawlo mne sa to strasne paci aj ako to vyzera aj to ako to picha moj otec ma take a vzdy ked ma pobozka ked idem na dovolenku som uuuuplne najstastnejsia ale nie tym ze by ma pobozkal ale tym ze je to strnisko tak prijemne
mno sice je toto otazka na chalanov..alee maybe by bodol aj nazor holky na holenie chalanov..podlamna by ste sa chalani mali holit..leboo je to dost neprijemne ked sa clovek bozkava s chalanom co neni oholeny..aa skrabe to..ptm uz fuzy ked si dakto necha tha to uz uplny humus je..neznasam to..tazee podlamna je najlepsie ked ste cerstvo oholeny:. ..vtedy mate tvar jak babatko
vzdy som sa holil do hladucka, lebo nezarastam velmi dobre, hlavne na licach, ale uz asi mesiac si nechavam taku metlacku briadku, heh, kamosky a sestry trosku frflu, ale to neva, zvyknu si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
jedina verzia kedy sa mi pacia aj fuzy... inak len briadky,ale naj je to bez vsetkeho
@2norbi2 ..ale co by ved pazuchy,tam dole a fuzy nic?