ked som s chalanom na posteli a boskavame sa a on mi chce ist rukami pod moje tricko a nohavicka, znamena to ze chce sex? alebo len tak sa maznat? dik za nazor
joj chudak baba jak ste ju tu zotreli ...ved sa iba pyta!..Kto sa ma vo vas v chlapoch vyznat haa?..tak sa radsej opyta nie...nieze by ste jej poradili...
mas naozaj 18? vsak sa ho to spytaj nie? po pripade keby chcel sex tak by to dotiahol do konca pokial by si to ty neukoncila. samosky ty sama si ta, ktora dovoluje do akej medze ma zajst. tak sa pytaj jeho
akoze ono to bola normalna otazka..zato ze vy ste jebali ked ste mali 14 rokova teraz si kocikujete deti a neamte cas na sex tak nemusite ju hned zosmiesnovat... thaak a teraz k teme... podla mna ani nechcel sex..len proste sa oddal spontannosti ..aa ked sa ti to zdalo neprijemne tak neviem preco to tak bolo ale porozpravaj s nim ... dvaja ludia dojdu v posteli tak daleko pokial si to dovolia a ked si len na zaciatku vztahu ako ja tak ista ostychavost tam samozrejme je..ale skuste sa o tom rozpravat. ..)..trimem palec
Tomuto sa hovori "profesionalna" deformacia. Sak sa spytala normalnu otazku tak ju este poriadne sprdnite, ved na co je tu forum, aby sa ludia pytali. Podlamna mu nemusi ist hned len o sex, mozno ani on sam nevedel ako daleko chce az zajst
heej aky ste zly tak babena sa slusne opyta a vy takto ... a co ze ma 18 kazdy zacina v inom veku ... ako uznavam ze je to dost hlupa otazka ... ale co uz asi je neskusena ...
nemusi mu ist len o sex . nie kazdy hned ide len po uspokojeni svojich tuzieb. ja sa s priatelkou tiez niekedy len "hram" a nemyslim ani pri takych horucich dotykoch rovno na sex. ale take dotyky su proste kazdemu prijemne.
Moja drahá, buď si zmeň vek v profile, alebo choď za niekym starším, nech ti to vymyslí Myslíme my baby hneď na šminky, keď si prezeráme kozmetický katalóg? To je presne to isté
Ježiš vy ste ju už ako odsúdili... Ako dosť som sa smiala na niektorých odpovediach...fakt. Ale tak k teme: Občas fakt ide len o to "hrať sa", a nemusí to byť nič nepríjemné...naozaj ide o to že zájdete len potiaľ, pokiaľ sama dovolíš...možno nechce sex hneď, len sa zabaviť .... ak chapes...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
K teme: Mozno chce len trochu blbnut zatial, skus sa spytat jeho
dpc to znamena že ked dáki nackovia chytia cigana a kopu ho do hlavy tak chcu mat s nim sex?