Všimli ste si že su tu aj češi???zakladaju ankety a tak....ja proti nim nič nemám...mna to velmi teši že su tu aj iné narody nielen slovaci čo vy na to??....a z češtinou nemám vobec problem!!! a vy??
@0 uz pri registracii a uvedeni bydliska mas na moznost zahranicie je to preto ze uz vtedy ked som sa ja registroval ich tu zopar bolo... tak isto na sme.sk a ine chodia cesi tak isto ako ja napr. chodim na niektore anglicke fora citat navody a pod. normalna vec
...kritizujem: že s čestinou nemám vôbec probléém..my slováci sme taký sprostý hned ako prídeme do česka abo tak..tak začneme vyprávať po česky ..ale žiadny čech ked príde na slovensko nezačne vyprávať po slovensky...oni si obhajujúú češtinu ale my slovenčinu...no..
@6 Ja by som nezačala hovoriť česky ani keby som tam nejaký čas žila, lebo som Slovenka! Čeština sa mi fakt páči, ale moja je slovenčina a tá je pre mňa najkrajšia.
a po druhe, nerozpravaju slovensky lebo to ani nevedia to vidim na mojom priatelovi jak je mimo z niektorych slov ale zas na strane druhej ja v 4esku nehovorim česky nemam tu potrebu
Mne sa čeština strašne páči Ale asi keby som šla do česka tak by som stále rozprávala po slovensky, a po určitej dobe, keby som tam žila, tak to neviem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
s češtinou...
Čechov mám rada
A čestinu luubim
Ale na čecha som tu občas narazil vždy, nezdá sa mi že by ich tu bol viac ako inokedy :p
a po druhe, nerozpravaju slovensky lebo to ani nevedia to vidim na mojom priatelovi jak je mimo z niektorych slov ale zas na strane druhej ja v 4esku nehovorim česky nemam tu potrebu
možno aj angličania dojdu
Ja to elmi ani neregistrujem, nevnimam rozdiel medzi narodmy rasamy ci tak...Skor mi zalezi ako sa clovek vyjadruje.