Čo by ste povedali na rubriku, niečo ako "Stretávky", kde by si hocikto mohol po nete zorganizovať nejaké stretnutie s ľuďmi s podobnými záujmami vo svojom meste? Mohlo by to byť celkom k veci na zoznamovanie sa s novými ľuďmi z Birdzu, z tvojho mesta a
Pripadne by to ani nemuseli byt stretavky podla spolocnych zaujmov, ale normalne BIRDZ-stretavky v jednotlivych mestach. Do tej rubriky by mohlo byt napisane mesto, miesto a cas stretnutia, pripadne aj vek od-do, aby tam neprisiel niekto, kto sa tam bude citit ako uplny outsider, a take stretavky by sa mohli konat kazdy mesiac alebo kazdych niekolko mesiacov. Podla toho, aky by bol zaujem...
BIRDZ Stretávky, resp. sa to malo volať BIRDZ Stretká sú jedna z vecí, ktoré plánujeme. Chceli sme niečo také začať organizovať, ale možno to spravíme ako službu, kde si každý registrovaný človek na BIRDZi bude môcť vytvoriť a zorganizovať vlastnú stretávku...
toto je geniálny nápad, ludia.velmi sa mi to páci.ja som uz jednu stretávku mal a dopadla celkom pekne.ale bolo to v dvojke.nedokázal by som nieco zorganizovat pre viacero ludí.
co keby sa tu spravilo nieco take ze ked si pozeram svojich priatelov tak ukazuje ci je online. ono je dost neprakticke stale pozerat cely zoznam ludi ktori su online a hladat medzi nimi priatelov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov